Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Όλοι στο δρόμο, όλοι στον αγώνα.

Η ομιλία του Λεωνίδα Στολτίδη στο 
συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ


Στην κεντρική ομιλία στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ ο Λεωνίδας Στολτίδης μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Μετώπου τόνισε: 

«Εργάτες και εργάτριες σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, άνεργοι, απλήρωτοι εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, γυναίκες, νέοι, σήμερα, από δω από τη Θεσσαλονίκη, λίγο πιο πέρα από κει που ο πρωθυπουργός, με τις υποσχέσεις ψίχουλα και κοροϊδία, ΔΕΝ μπόρεσε να κρύψει ότι η αντιλαϊκή επίθεση όχι μόνο δεν τελείωσε αλλά θα ενταθεί, το ΠΑΜΕ, το ταξικό εργατικό κίνημα, η μοναδική ελπίδα που απέμεινε στην εργατιά, φωνάζει: 


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!  ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
 
Στο φουλ οι μηχανές του ταξικού κινήματος, του ΠΑΜΕ, των συνδικάτων, των επιτροπών αγώνα και των λαϊκών επιτροπών στις γειτονιές, των συμμάχων μας. Με ένα στόχο: Να δοθεί πανίσχυρη απάντηση του εργαζόμενου λαού στη κυβέρνηση, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στα μονοπώλια.
 
Με το πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, στις 1 Νοέμβρη, στην Αθήνα.  

Μαζί με τους συμμάχους μας, τη ΠΑΣΥ των αγροτών, τη ΠΑΣΕΒΕ των αυτοαπασχολούμενων, την ΟΓΕ των γυναικών, το ΜΑΣ των σπουδαστών.

Να βουλιάξει η πλατεία Συντάγματος από χιλιάδες εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων, γυναικών, πάνω απ’ όλα νέων ανθρώπων. Να γίνει απαρχή ανάτασης του κινήματος. Να κηρύξουμε εμείς πόλεμο στον πόλεμο που μας κήρυξαν. Και ετοιμάζονται να τον κλιμακώσουν με ή χωρίς μνημόνια. 

Έτσι κι αλλιώς η ΕΕ έχει πια μνημόνια διαρκείας δεκαετιών μπροστά για κάθε χώρα, κάθε λαό... (Ολόκληρη η ομιλία  ΕΔΩ)


Δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα στο 
συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ  (VIDEO)

«Απέναντι στις προκλητικές εξαγγελίες του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, σήμερα από τη ΔΕΘ, για τα νέα ψίχουλα πείνας στο λαό μας, απέναντι στις αυταπάτες, τις ψεύτικες ελπίδες που σπέρνει η αξιωματική αντιπολίτευση και άλλα κόμματα για το μέλλον αυτού του τόπου, ο λαός μας θα πρέπει να αντιτάξει την πάλη του με σύνθημα: «Δεν αντέχουμε άλλο να ζούμε με ψίχουλα πείνας, η ζωή είναι δική μας, θα πρέπει να την πάρουμε στα χέρια μας, να οργανώσουμε την πάλη μας»... 

Μεγάλη  πορεία  τώρα  του  ΠΑΜΕ 
στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΕΔΩ)
  
Εμπαιγμός του λαού από τον Αντώνη Σαμαρά (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου