Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2014

Όλοι στο μεγάλο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ, στις 6μ.μ., στην πλατεία Αριστοτέλους.

Συνεχίζεται η συνεδρίαση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής


Σήμερα στις 6 το απόγευμα, στην πλατεία 
Αριστοτέλους το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ.  

Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνουν επίσης οι γραμματείες ΠΑΣΕΒΕ και ΠΑΣΥ καθώς και η ΟΓΕ. Στο συλλαλητήριο θα παραβρεθεί και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, σήμερα Σάββατο 6, την Κυριακή 7 και τη Δευτέρα 8 Σεπτέμβρη, στο πλαίσιο της 79ης ΔΕΘ.

 

 
Σε ανακοίνωσή της, η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ σημειώνει: «Τώρα χρειάζεται η ταξική ανασύνταξη του εργατικού κινήματος. Με ενότητα της εργατικής τάξης, με βάση τα ενιαία συμφέροντά της, σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, θα συσπειρώνει ενάντια στην καπιταλιστική εργοδοσία, τους νόμους και το κράτος της, θα οξύνει τους τριγμούς του συστήματος. Απαλλαγμένη από την επιρροή εργοδοσίας, κυβερνήσεων, ΕΕ».


ΠΑΣΕΒΕ: Ήρθε η ώρα να μπεις μπροστά στον αγώνα ενάντια στα μονοπώλια και την ΕΕ
Η Γραμματεία Θεσσαλονίκης της ΠΑΣΕΒΕ καλεί όλους τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρούς εμπόρους, τους βιοτέχνες, τους επαγγελματίες και τους αυτοκινητιστές στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, το Σάββατο 6 Σεπτέμβρη, στις 6 το απόγευμα, στην πλατεία Αριστοτέλους.

ΠΑΣΥ: Όλοι το Σάββατο στην Πλατεία Αριστοτέλους στις 6 μ.μ.
Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή απευθύνει στους αγρότες η Πανελλαδική Γραμματεία της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης, στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ στις 6 Σεπτέμβρη, στις 6 το απόγευμα, στην πλ. Αριστοτέλους.

ΟΓΕ: Ενίσχυση της πάλης για να έρθουν το επίκεντρο οι σύγχρονες ανάγκες
Η ΟΓΕ καλεί τις γυναίκες της λαϊκής οικογένειας να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 6 Σεπτέμβρη, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Αριστοτέλους, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της: «Στην αντιλαϊκή πολιτική απαντάμε με την ενίσχυση της πάλης για κάθε ένα από τα οξυμένα προβλήματα. Με το δυνάμωμα της αλληλεγγύης ανάμεσα σε όλες και όλους όσοι πλήττονται από την πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ. Απαντάμε με τη δική μας Λαϊκή Συμμαχία, δίπλα στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ και του ΜΑΣ, με την κοινή πάλη που φέρνει στο επίκεντρο τις σύγχρονες ανάγκες μας»...
 
(Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)


Λαϊκές Επιτροπές Αττικής: Σε εξέλιξη οι 
κινητοποιήσεις με αφορμή τη ΔΕΘ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου