Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ισχυρό ΚΚΕ με το λαό στο προσκήνιο

Νίκαια - Ρέντης:  Παρουσίαση  του 
συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης» 


Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Νίκαιας - Ρέντη έγινε 
η παρουσίαση του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Στο ψηφοδέλτιο που στηρίζεται από το ΚΚΕ στο Δήμο Νίκαιας - Ρέντη συσπειρώνονται Κοκκινιώτες και Ρεντιώτες κομμουνιστές, ριζοσπάστες, άνθρωποι του μόχθου, άνεργοι, δοκιμασμένοι αγωνιστές που αναδείχθηκαν μέσα από τα σωματεία τους στους τόπους δουλειάς, τη Λαϊκή Επιτροπή, την επιτροπή ανέργων στη γειτονιά τους.

Στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων, όπου έδωσαν το «παρών» εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής, στέλνοντας μήνυμα υπερψήφισης και ενίσχυσης του ΚΚΕ σε όλες τις μάχες, μίλησαν ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ορέστης Διαμαντόπουλος και ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη Στέλιος Μπενετάτος.

Ο Ορέστης Διαμαντόπουλος κάλεσε την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα μπροστά στις κάλπες να μην ξεχάσουν τους υπεύθυνους για τη σημερινή δραματική κατάσταση που βιώνουν, να καταδικάσουν την ΕΕ, τα κόμματα, τις κυβερνήσεις και τις τοπικές διοικήσεις που τη στηρίζουν. Να στηρίξουν το ΚΚΕ, τη μοναδική δύναμη με την πιο καθαρή θέση: Αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους, κοινωνικοποίηση του πλούτου, με το λαό στην εξουσία....

 

Ισχυρό ΚΚΕ με το λαό στο προσκήνιο

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη Στέλιος Μπενετάτος με την ομιλία του ανέδειξε τις τεράστιες ευθύνες της σημερινής διοίκησης του δήμου, στηριγμένης από ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ - και παραλίγο και από τον ΣΥΡΙΖΑ - στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής. 

«Είναι δήμαρχος υπάλληλος της ΕΕ» τόνισε. «Υλοποιεί όλες τις αντιλαϊκές κατευθύνσεις της στρατηγικής της στις ελαστικές σχέσεις εργασίας, στην αποδοχή του "Καλλικράτη", στην υιοθέτηση των ΣΔΙΤ, στη σύμπραξη με ΜΚΟ και στη γενικευμένη ανταποδοτικότητα σε Αθλητισμό και Πολιτισμό. Είναι υπέρ των απολύσεων στους δήμους, “αρκεί να είναι λίγες”. Από τη μία παραπονιέται για τη μείωση των πόρων της Τοπικής Διοίκησης και από την άλλη ως γραμματέας της ΚΕΔΕ αποδέχτηκε και τη μείωση πόρων και την περικοπή των παρακρατηθέντων»...(Ολόκληρο το ρεπορτάζ ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου