Κυριακή 6 Απριλίου 2014

...με ισχυρό ΚΚΕ και "Λαϊκή Συσπείρωση" μπορούμε... Να χτίσουμε το αντίπαλο δέος, τη Λαϊκή Συμμαχία που θα ανοίξει το δρόμο για μεγάλη αλλαγή και ανατροπή. Για τη λαϊκή εξουσία που χρειάζεται ο λαός και ο τόπος

Ομιλία του Θαν. Παφίλη στην εκδήλωση της ΚΟ Αττικής 
του ΚΚΕ για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική


Εκδήλωση με θέμα «Διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική και οι επιπτώσεις στην υγεία και το περιβάλλον», διοργάνωσε το πρωί η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ στα Άνω Λιόσια στην πλατεία Δημαρχείου.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, ο Μπάμπης Ζιώγας, μέλος της Ομάδας Περιβάλλοντος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Δημήτρης Τσουμπρής, υποψήφιος δήμαρχος Φυλής, ενώ υπήρξαν παρεμβάσεις και εκπροσώπων φορέων της περιοχής.


Επίσης, παρεμβάσεις έγιναν από τον Γιώργο Σιφωνιό, πρόεδρο του ΔΣ Σωματείου Χαλυβουργών, τον Θοδωρή Χαμαλίδη, μέλος του ΔΣ των Εργαζομένων του Δήμου Φυλής και μέλος του ΔΣ του ΕΔΣΝΑ και τον Νίκο Ζαπάντη, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων Φυλής και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο. (ΕΔΩ διαβάστε τις τοποθετήσεις τους).

Ολόκληρη  η ομιλίας του Θανάση Παφίλη (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου