Τρίτη 8 Απριλίου 2014

«Η ζωή μας έχει γίνει αφόρητη! Μας οδηγούν στη μαζική εξαθλίωση για να σωθούν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων... »

Όλοι αύριο στην απεργία και τις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ


Στην Αθήνα θα γίνει στις 10 π.μ. στην Ομόνοια.

Μέρα πανεργατικής πανελλαδικής απεργίας, σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα είναι η αυριανή. Το ΠΑΜΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργία και στις δεκάδες συγκεντρώσεις που διοργανώνει σε όλη τη χώρα. Στην απεργία και στις συγκεντρώσεις του ταξικού κινήματος, καλούν επίσης η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, η ΟΓΕ και το ΜΑΣ. 

Συμμετοχή στην απεργία έχουν αποφασίσει και οι ναυτεργάτες, δίνοντας συνέχεια στις κινητοποιήσεις του προηγούμενου διαστήματος.

«Η ζωή μας έχει γίνει αφόρητη! Μας οδηγούν στη μαζική εξαθλίωση για να σωθούν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Η λαιμαργία τους δε θα σταματήσει ποτέ! 

Μας θέλουν σκλάβους, αμίλητους, ανοργάνωτους, πετώντας μας μερικά ψίχουλα. Πρέπει να βρεθούμε σε αγωνιστική δράση και ετοιμότητα για τα χειρότερα που θα βρούμε μπροστά μας», σημειώνει το ΠΑΜΕ, για τα μέτρα που πάρθηκαν έως σήμερα και για τα άλλα που ετοιμάζουν κυβέρνηση - εργοδοσία και ΕΕ.


Η απεργιακή συγκέντρωση  στη Θεσσαλονίκη 
στις 10.30 π.μ., στο Άγαλμα Βενιζέλου.  

Για την προπαγάνδιση της απεργίας, σήμερα Τρίτη, οι Λαϊκές Επιτροπές της Θεσσαλονίκης προγραμματίζουν πικετοφορίες, στις 7 μ.μ., που θα ξεκινήσουν: 

Στην Τούμπα από την Αγία Βαρβάρα. 

Στην Καλαμαριά από τον πεζόδρομο. Στο Ε' Διαμέρισμα από τη συμβολή των οδών Παπαναστασίου και Μαρτίου. 

Στο κέντρο της πόλης, από την πλατεία Αγίας Σοφίας. 

Για αύριο, η προσυγκέντρωση της Γραμματείας Θεσσαλονίκης της ΠΑΣΕΒΕ ορίστηκε στις 10 π.μ. μπροστά στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο.

Το πλαίσιο πάλης
 
Για την απεργία, το ΠΑΜΕ προβάλλει 
το παρακάτω πλαίσιο αιτημάτων... (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου