Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Πειραιά

«Μπαίνουμε στην τελική ευθεία των εκλογών του Μάη...Με εμπιστοσύνη στην πολιτική του Κόμματος, που όχι μόνο δικαιώνεται, αλλά αποτελεί ελπίδα για το λαό... Ψηφίζουμε ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!!»


Παρουσία πλήθος κόσμου παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το Δήμο Πειραιά στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και η Ελπίδα Παντελάκη, υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, όπως επίσης και ο Βαγγέλης Μαρούπας, γραμματέας της ΤΕ Πειραιά της ΚΟΑ του ΚΚΕ (στο τέλος επισυνάπτεται το ψηφοδέλτιο στον Πειραιά).

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν οι Γιάννης Δεληγιάννης, νυν δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αμμοβολιστών - Καθαριστών και υποψήφιος σύμβουλος, ο Γρηγόρης  Μόφορης, δημοτικός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος, η Μαργαρίτα Ρεΐση, πρόεδρος του Σωματείου Καθαριστών - Καθαριστριών Πειραιά και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, ο Ηλίας Σαλπέας, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ο Σάββας Τσιμπόγλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, πρόεδρος της ΠΕΜΕΝ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.


Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση ο Θανάσης Παφίλης τόνισε:

«Μπαίνουμε στην τελική ευθεία των εκλογών του Μάη. Είναι μια σημαντική εκλογική μάχη και πρέπει τις ημέρες που μένουν να τη δώσουμε με αποφασιστικότητα, μαχητικότητα πείσμα και αισιοδοξία. Με μεγαλύτερο άνοιγμα στο λαό, στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα.

Με εμπιστοσύνη στην πολιτική του Κόμματος, που 
όχι μόνο δικαιώνεται, αλλά αποτελεί ελπίδα για το λαό.

Απευθύνουμε κάλεσμα συμπόρευσης, συστράτευσης στήριξης του ΚΚΕ στην εργατική τάξη του Πειραιά, στους εργαζόμενους στο λιμάνι, στα ναυπηγεία, στα καράβια, σε άλλες επιχειρήσεις, στους χιλιάδες ανέργους, στους αυτοαπασχολούμενους, στους νέους και τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων»...

Στην ομιλία της η Ελπίδα Παντελάκη μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Στον Πειραιά συγκρούονται δύο κόσμοι! Από τη μία ο κόσμος του μόχθου και της βιοπάλης για την επιβίωση και από την άλλη ο κόσμος των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων... 

Το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με το κριτήριο της ψήφου του λαού του Πειραιά, ο οποίος πρέπει να τοποθετηθεί απέναντι σε κάθε υποψηφιότητα και να κρίνει αν οι θέσεις του κάθε συνδυασμού υπηρετούν τις λαϊκές ανάγκες ή τις αντιστρατεύονται.

Γι’ αυτό τον καλούμε να ψηφίσει με βάση τα πραγματικά ταξικά του συμφέροντα. Να απαντήσει και με την ψήφο του στην επίθεση που δέχεται από το μεγάλο κεφάλαιο, την ΕΕ, το πολιτικό τους προσωπικό στους δήμους, στις περιφέρειες και την Ευρωβουλή και τα τσιράκια του συστήματος, τη φασιστική - εγκληματική Χρυσή Αυγή.

Στο επόμενο διάστημα θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας το μήνυμα και τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ να φτάσουν σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε λαϊκό σπίτι.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!! Είναι εγγύηση ενάντια στα επιχειρηματικά συμφέροντα, αταλάντευτα στην υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων». (Στο τέλος επισυνάπτεται ολόκληρη η ομιλία της Ελπίδας Παντελάκη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου