Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Τάζουν «θάλασσες» ανάπτυξης ενώ ο λαός πνίγεται στη «θάλασσα» της φτώχειας και της ανεργίας

Ποια σταθερότητα;*


«Η κυβέρνηση, αλλά και ο αστικός Τύπος προβάλλουν εκβιαστικά στο λαό το δίλημμα «σταθερότητα και ανάπτυξη» ή οπισθοδρόμηση στην κρίση, ενώ ο πρωθυπουργός δε σταματά να λέει ότι ανησυχεί για τις κοινωνικές εντάσεις. 

Είναι το μόνιμο δίλημμα δίπλα στην προβολή των επιτυχιών της κυβερνητικής πολιτικής στα πλεονάσματα, στην έξοδο στις αγορές, στη δημιουργία συνθηκών ρευστότητας για επενδύσεις, στο σχέδιο ανάπτυξης και στη δυνατότητα διαπραγμάτευσης του χρέους, άρα ήρθε το τέλος της κρίσης και των μνημονίων. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για κυβερνητικό προεκλογικό τρικ, άρα να τους εγκαταλείψει ο λαός, («ψηφίζουμε και φεύγουν» το σύνθημα), για να έρθει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη, ενισχύοντας την υγιή επιχειρηματική δράση. 

Μόνο που και στη μια και στην άλλη περίπτωση προτείνουν στο λαό να υποταχθεί στον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης, συνεχίζοντας να ζει στη σημερινή κόλαση. 


Να γιατί λέμε να ισχυροποιηθεί η εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση, η λαϊκή συμμαχία, με ισχυρό ΚΚΕ παντού, κόντρα στο κεφάλαιο, για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης με αποδέσμευση από την ΕΕ κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων με εργατική - λαϊκή εξουσία».

Στις εκλογές του Μάη ψηφίζουμε ΚΚΕ,                                                                 δυναμώνουμε παντού τη δική μας φωνή και δύναμη

Για τους ετεροδημότες
Το ΚΚΕ καλεί τους ετεροδημότες να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις, ώστε να μη χαθεί ούτε μία ψήφος που προορίζεται για το ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ καλεί τους ετεροδημότες από σήμερα κιόλας:
  • Να ενημερωθούν για το πού ψηφίζουν.
  • Έγκαιρα να εξασφαλίσουν τα εισιτήρια όσοι ψηφίζουν μακριά από τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους.
  • Για κάθε πληροφορία και βοήθεια μπορούν να επικοινωνούν με το εκλογικό κέντρο του Κόμματος στην Αθήνα, στα γραφεία της ΚΟ Αττικής (Βερανζέρου και Κοτοπούλη 11).
  • Οι Επιτροπές Ετεροδημοτών λειτουργούν καθημερινά από τις 9.00 έως τις 21.00. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210.33.01.106, 210.33.02.411, 210.52.49.111.
*Από τη στήλη  "Από μέρα   σε...μέρα" του Ριζοσπάστη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου