Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Δήμαρχοι εκλεγμένοι με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ: Με το λαό, στην πρώτη γραμμή των αγώνων του.



«Το ΚΚΕ θα δυναμώσει τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες του για τα οξυμένα λαϊκά προβλήματα, όπως κάναμε και το προηγούμενο διάστημα με τις προτάσεις μας για την ανακούφιση των ανέργων, των λαϊκών νοικοκυριών κ.λπ. 

Θα δυναμώσει τις προσπάθειες για την ανασύνταξη του εργατικού - λαϊκού κινήματος, την οικοδόμηση της Λαϊκής Συμμαχίας, να ισχυροποιηθεί η αντικαπιταλιστική - αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση της πάλης και της συσπείρωσης δυνάμεων.

Με τους εκλεγμένους ευρωβουλευτές, δημάρχους, δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους θα δώσει μάχες για να αποκαλύψει στο λαό τα αντιλαϊκά σχέδια που εξυφαίνονται τόσο στην Ευρωβουλή όσο και στα Περιφερειακά και Δημοτικά Συμβούλια. 

Θα αντιπαλέψει όλα τα αντιλαϊκά μέτρα της ΕΕ, των κυβερνήσεων και των τοπικών και περιφερειακών οργάνων που τη στηρίζουν» (απόσπασμα από την ανακοίνωση της ΚΕ του ΚΚΕ για το εκλογικό αποτέλεσμα).

Οι 4 εκλεγμένοι με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ δήμαρχοι σχολιάζουν (ΕΔΩ) αυτήν την πραγματικότητα, δίνοντας κι ένα στίγμα για το πώς θα πορευτούν από δω και πέρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου