Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Αυτοί είναι οι αστοί και το πολιτικό τους προσωπικό!... Δεν χωράει κανένας εφησυχασμός και καμιά επανάπαυση μπροστά σε αυτή την κατάσταση.

Ανακοίνωση της ΕΕΔΥΕ για την εμπλοκή της χώρας 
σε  ενδοϊμπεριαλιστικά  παζάρια  και  σχεδιασμούς


Την επικίνδυνη εμπλοκή της ελληνικής κυβέρνησης σε ενδοϊμπεριαλιστικά παζάρια και σχεδιασμούς, καταγγέλλει η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη, σημειώνοντας ότι: «Χρειάζεται αγώνας συντονισμένος, του αντιιμπεριαλιστικού - αντιπολεμικού κινήματος με το ταξικό - εργατικό - λαϊκό κίνημα, για αποδέσμευση από κάθε ιμπεριαλιστικό οργανισμό, με το λαό να κάνει κουμάντο στον πλούτο που παράγει».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Οι εκλογές τελείωσαν και παρά τη μεταξύ τους προεκλογική αντιπαράθεση και διγλωσσία, η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα του Ευρωμονόδρομου, συνεχίζουν να διαγκωνίζονται για το ποιος θα κερδίσει τους περισσότερους πόντους για παραπάνω διείσδυση ευρωενωσιακών κεφαλαίων στην Ουκρανία, καθώς και στις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, χωρίς να παίρνουν θέση για το μακελειό που γίνεται στην Ουκρανία.

Σε αυτό το μήκος κύματος κινούνται οι δηλώσεις του ΥΠΑΜ κ. Αβραμόπουλου στη Σύνοδο των Υπουργών Άμυνας της λυκοσυμμαχίας του ΝΑΤΟ, ότι "οι υπουργοί Άμυνας του ΝΑΤΟ θα ασχοληθούν με την πρόοδο στην ανάπτυξη των συμμαχικών δυνατοτήτων και των μέτρων παροχής διαβεβαιώσεων ασφαλείας στους συμμάχους. 

Σημαντικές ενότητες της Συνόδου θα αποτελέσουν η κυβερνοάμυνα και η θαλάσσια στρατηγική της Συμμαχίας", αλλά και η δήλωση που προοιωνίζει την ανάγκη ώστε να ληφθούν "άμεσα μέτρα για την ενίσχυση της συλλογικής άμυνας, που είχαν ληφθεί μετά την έναρξη της κρίσης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, εξετάζοντας και τις μακροπρόθεσμες συνέπειες της επίθεσης της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας".

Παράλληλα, ο υφυπουργός Άμυνας Θανάσης Δαβάκης προσκάλεσε τις ΗΠΑ να συνεργασθούν στενότερα με την Ελλάδα στο πεδίο των Στρατηγικών Θαλασσίων Μεταφορών μέσω του ΠΟΣΚΕΣΘΑΜ, ως αναγνώριση των υπηρεσιών που παρέχει στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Αυτοί είναι οι αστοί και το πολιτικό τους προσωπικό!  

Αυτός είναι και ο χαρακτήρας των ιμπεριαλιστικών οργανισμών στους οποίους η ελληνική αστική τάξη έχει δέσει χειροπόδαρα τον ελληνικό λαό. 

Δεν χωράει κανένας εφησυχασμός και καμιά 
επανάπαυση μπροστά σε αυτή την κατάσταση.  

Χρειάζεται αγώνας συντονισμένος, του αντιιμπεριαλιστικού - αντιπολεμικού κινήματος με το ταξικό - εργατικό - λαϊκό κίνημα, για αποδέσμευση από κάθε ιμπεριαλιστικό οργανισμό, με το λαό να κάνει κουμάντο στον πλούτο που παράγει».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου