Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

«Αρκετά πληρώσαμε τα ψέματα των κομμάτων της ΕΕ. Αρκετά ματώσαμε για τα μονοπώλια...

Κινδυνολογία από τον Αντ. Σαμαρά
Αυταπάτες  από τον  Αλέξη  Τσίπρα*
  

Συνέχισε τα εκβιαστικά διλήμματα και την κινδυνολογία ο Αντώνης Σαμαράς,  αναφέροντας σε δηλώσεις του ότι «Μια μειοψηφία 132 βουλευτών, μέσα στους οποίους συναθροίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή, σέρνουν τη χώρα σε πρόωρες εκλογές. Όλοι όσοι καταψήφισαν, φέρνουν ακέραιη την ευθύνη για μια εξέλιξη που δεν την ήθελε η ελληνική κοινωνία».

Για ιστορική μέρα έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζοντας να σπέρνει αυταπάτες ότι εντός των τειχών της ΕΕ μπορεί να υπάρξει μια φιλολαϊκή διακυβέρνηση. «Η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά, που επί δυόμισι χρόνια λεηλάτησε την κοινωνία, και που ήδη είχε αποφασίσει και δεσμευτεί για νέα μέτρα, αποτελεί παρελθόν», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Εγγυητή της λειτουργίας της οικονομίας και των θεσμών της χώρας, χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σημειώνοντας ότι «μετεκλογικά το ΠΑΣΟΚ θα είναι παρόν προκειμένου η Ελλάδα να αλλάξει σελίδα».

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ήμασταν ρυθμιστές, και αύριο θα είμαστε εγγυητές», σημείωσε ο Πάνος Καμμένος.

«Το αποτέλεσμα της σημερινής ψηφοφορίας είναι η αφετηρία εξελίξεων που θα κάνουν τη χώρα να γυρίσει σελίδα», δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης.


Στο μεταξύ, ένταση δημιουργήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, όταν βουλευτές της Χρυσής Αυγής άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης, αλλά και κατά των δύο πρώην χρυσαυγιτών βουλευτών, Στάθη Μπούκουρα και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, που ψήφισαν τον Σταύρο Δήμα. 

Δήλωση του Δ. Κουτσούμπα μετά το 
αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή  


Σε δήλωσή του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μετά 
 αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή, τόνισε:

«Αρκετά πληρώσαμε τα ψέματα των κομμάτων της ΕΕ. Αρκετά ματώσαμε για τα μονοπώλια. Σ’ αυτές τις εκλογές αυτό που χρειάζεται ώστε να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα αγωνιστικής παρουσίας, λαϊκής συμμαχίας, δυναμικής αντιπολίτευσης, ενίσχυσης της πάλης για συνολική ανατροπή είναι ένα είναι ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ στη βουλή. Αυτό θα μετρήσει για το λαό, για τη χώρα».

Εκλογές στις 25 Γενάρη μετά την άκαρπη τρίτη 
ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας  (ΕΔΩ)

*Από το 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου