Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Το δικό μας e-mail: «Κάτω τα χέρια από την κοινωνική ασφάλιση»

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπ. Οικονομικών


Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών πραγματοποίησαν αργά το μεσημέρι, τα Σωματεία Εργαζομένων στους ΟΤΑ, στη Δημόσια Διοίκηση, των εκπαιδευτικών, των Μεταφορών, των ναυτεργατών, των Τηλεπικοινωνιών, των Ταχυδρομείων -Ταχυμεταφορών και του Χρηματοπιστωτικού Συστήματος. Επίσης συμμετέχουν οι Λαϊκές Επιτροπές από τα Νότια Προάστια και την Αθήνα.
 
Με συνθήματα όπως «Σύνταξη ανθρώπινη - δημόσια υγεία - να φύγει το κεφάλαιο απ΄ τα νοσοκομεία», «Μ΄ αγώνες έχει γίνει η ασφάλιση, δεν είναι για παζάρια και για διάλυση» και «Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη, και όχι τα κέρδη του κεφαλαιοκράτη», εκφράζουν την αντίθεσή τους στα σχέδια κυβέρνησης, κεφαλαίου, ΕΕ για το νέο χτύπημα του ασφαλιστικού.


Αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων συναντήθηκε με τον Υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, και του παρέδωσαν το δικό τους μήνυμα - e-mail: «Κάτω τα χέρια από την κοινωνική ασφάλιση». 

Λίγο μετά τις 5.30 στο χώρο έφθασαν με πορεία, οι εργαζόμενοι που είχαν συγκεντρωθεί μετά από κάλεσμα σωματείων στο Υπουργείο Εργασίας. (Διαβάστε εδώ περισσότερα). 

Οι συγκεντρωμένοι καλούν στις αυριανές πανεξορμήσεις που γίνονται από σωματεία σε χώρους δουλειάς αλλά και στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Κυριακή 7 Δεκέμβρη στις 5.30 το απόγευμα στην Ομόνοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου