Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Δείτε τη συνέντευξη του Δ. Κουτσούμπα στο «MEGA»



Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, παραχώρησε το πρωί της Κυριακής συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» και τους δημοσιογράφους Μ. Αναγνωστάκη και Ι. Χασαπόπουλο.

Σαπίλα, εκφοβισμοί, αυταπάτες!
 
- Η σαπίλα του συστήματος είναι αγιάτρευτη. Τα παζάρια, οι εκφοβισμοί, οι αυταπάτες, όλα επιστρατεύονται με στόχο και τον αποπροσανοτολισμό για να κρατήσουν το λαό στη γωνία.

- ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, δεσμευμένοι σε αυτό το σύστημα, στη στρατηγική του κεφαλαίου και της ΕΕ, στήνουν τεχνητές διαχωριστικές γραμμές, δίνοντας ρεσιτάλ κινδυνολογίας και εφησυχασμού.

- Όποιος και αν είναι κυβέρνηση αύριο, μπροστά στους εργαζόμενους βρίσκεται η συνέχιση του σημερινού αντιλαϊκού δρόμου του κεφαλαίου και της ΕΕ, που θα φέρει είτε μια «ματωμένη» για το λαό ανάκαμψη είτε μια νέα κρίση με νέες μεγάλες απώλειες.

Απαντάμε με ισχυρό ΚΚΕ, οργανωμένοι πάλη

- Γι' αυτό, την επόμενη μέρα, ο λαός χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ, στήριγμα στην πάλη του για ανάκτηση των απωλειών, για να μπουν εμπόδια στη συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής, για κάλυψη των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, για να ανοίξει το δρόμο της ανατροπής αυτού του σάπιου συστήματος.

Από την "ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ"  του  Ριζοσπάστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου