Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

«Η κινδυνολογία βολεύει όσους έχουν επιλέξει τον δρόμο εντός των τειχών...»

Θ. Παφίλης: Ο λαός στο προσκήνιο με ισχυρό ΚΚΕ*


«Η κινδυνολογία βολεύει όσους έχουν επιλέξει τον δρόμο εντός των τειχών» γιατί καλλιεργεί την μείωση των απαιτήσεων των λαϊκών στρωμάτων τόνισε ο Θανάσης Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ,  αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις κατά την συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου για την «Ίδρυση παρατηρητηρίου άνοιας, βελτίωση περιγεννητικής φροντίδας και ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας του υπουργείου Υγείας»

«Πάμε σε εκλογική μάχη σε κλίμα κινδυνολογίας και καλλιέργειας ψεύτικων ελπίδων» είπε ο Θ. Παφίλης και κάλεσε τον λαό να μην περιμένει σωτήρες, να βγεί στο προσκήνιο και να ενισχύσει το ΚΚΕ. 

Χαρακτήρισε απαράδεκτη την τακτική της κυβέρνησης να φέρνει τροπολογίες που χρειάζονται εκτενή συζήτηση σε άσχετα νομοσχέδια στην προεκλογική λογική «ότι προλάβουμε να φέρουμε» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην τροπολογία για την παράταση του μνημονίου επισήμανε την δήλωση του Γκ. Χαρδούβελη ότι «απαιτείται συνέχιση των μεταρρυθμίσεων» και αναφέρθηκε στα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα για την πιστωτική γραμμή στήριξης, όπως ο συνδικαλιστικός νόμος και η απελευθέρωση των απολύσεων.

Για το νομοσχέδιο τόνισε ότι είναι ενταγμένο στη γενικότερη πολιτική για ενίσχυση της επιχειρηματικής δράσης στην υγεία και όχι στην αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων.

*Από το 902.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου