Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ.

 Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ3 στο στούντιο
 του «904 Αριστερά στα FM»

Ευχαριστήριο μήνυμα προς το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, τη διεύθυνση του «902 Αριστερά στα fm», τη διεύθυνση του «904 Αριστερά στα fm» και τους εργαζόμενους στον «904 Αριστερά στα fm» έστειλαν οι εργαζόμενοι των δημόσιων ραδιοφώνων της ΕΡΤ 3.

 Στο κείμενό τους σημειώνουν:

«Το σύνολο των εργαζομένων, όλων των ειδικοτήτων στα ραδιόφωνα της ΕΡΤ3 (102 fm - 9,58 fm - βραχέα) θέλουμε από καρδιάς να σας ευχαριστήσουμε για την προσφορά της συχνότητάς σας στη Θεσσαλονίκη, επί μία ολόκληρη εβδομάδα. Τις μέρες αυτές που συγκλονίζουν όχι μόνο τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ αλλά ολόκληρη τη χώρα και το σύνολο του απόδημου ελληνισμού, εμείς οι εργαζόμενοι στα ραδιόφωνα της ΕΡΤ 3 μετρήσαμε τους αληθινούς φίλους μας.

Η άμεση, ανιδιοτελής, άνευ καμιάς άλλης συμφωνίας ή όρων και αστερίσκων προσφορά της συχνότητάς σας για χρήση από δημοσιογράφους, παραγωγούς και τεχνικούς μας, δεν έλυσε μόνο τον γόρδιο δεσμό της αυταρχικής φίμωσής μας από την κυβέρνηση, αλλά αποτέλεσε συνεκτικό κρίκο της ενότητάς μας. Η δυνατότητα επικοινωνίας με τους πολίτες που έσπευσαν σε συμπαράστασή μας, συνετέλεσε επιπλέον στην αναπτέρωση του ηθικού μας.

Ξεχωριστά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους τους εργαζόμενους στον "904 Αριστερά στα fm" για την έμπρακτη αλληλεγγύη τους και την υπομονή τους:

- στην "κατάληψη" των χώρων τους

- την ψυχραιμία που επέδειξαν σε όποιες παραξενιές μας

- την αντοχή τους σε όποιον εκνευρισμό εκδηλώθηκε 
εξαιτίας των εντάσεων που είχαν οι μέρες και οι νύχτες

- πάνω από όλα, τη μοναδική τους ευγένεια, η οποία έλυσε από την πρώτη στιγμή κάθε αμηχανία και έδωσε ξεχωριστό νόημα στη λέξη φιλοξενία. Μας έκαναν να αισθανθούμε σαν να είμαστε στο σπίτι μας.

Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ.

ΥΓ. Ξεχωριστά ευχαριστούμε το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ για την έμπρακτη συμπαράσταση στο Κοινοβούλιο, τη συνεχή διά αντιπροσώπων παρουσία στους χώρους μας όσο και για την πολυπληθή συμμετοχή σας στις κινητοποιήσεις».

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ 
ΤΗΣ  ΕΡΤ3  (102 fm, 9,58 fm, ΒΡΑΧΕΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου