Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Χρήστος Κατσώτης «Δεν έρχεστε να διορθώσετε τις επιλογές σας, γιατί δεν ήταν λάθος. Σας εξυπηρέτησαν.

O «902.gr» αναμεταδίδει το πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ. 


Χρ. Κατσώτης: Να τοποθετηθούν όλα τα κόμματα επί της 
τροπολογίας  του ΚΚΕ για κατάργηση της ΠΝΠ video ΕΔΩ

Να τοποθετηθούν όλα τα κόμματα επί της τροπολογίας του ΚΚΕ για την κατάργηση και μάλιστα αναδρομικά όλων των συνεπειών της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) – για κλείσιμο ή συγχώνευση δημόσιων φορέων και οργανισμών και μαζικές απολύσεις - και της κατ' εφαρμογή της ΠΝΠ απόφασης για το κλείσιμο της ΕΡΤ, ζήτησε ο βουλευτής του Κόμματος Χρήστος Κατσώτης, κατά τη συζήτηση της πρότασης νόμου του ΠΑΣΟΚ για τη δημιουργία Ταμείου Εθνικής Αλληλεγγύης Γενεών.


Κατήγγειλε την κυβέρνηση για το κλείσιμο της ΕΡΤ, για την απόλυση των εργαζομένων, για την παράδοση της ενημέρωσης στους κεφαλαιοκράτες.


Ο Χρ. Κατσώτης τόνισε πως η κυβέρνηση έκλεισε τη Δημόσια Ραδιοφωνία και Τηλεόραση, με το επιχείρημα ότι αποτελούσε «το τελευταίο καθεστώς ανομίας», τη στιγμή που την ΕΡΤ διοικούσαν διαχρονικά η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και οι όποιες ανομίες ήταν δικές τους επιλογές.


«Δεν έρχεστε να διορθώσετε τις επιλογές σας, γιατί δεν ήταν λάθος. Σας εξυπηρέτησαν. Έρχεστε να εξυπηρετήσετε στις συγκεκριμένες συνθήκες, την ανάγκη για έναν ιδεολογικό μηχανισμό, πλήρως χειραγωγημένο και αποτελεσματικό στην υποταγή του λαού στις επιλογές του συστήματος, για την προώθηση όλων των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων που θα διασφαλίζουν την κυριαρχία και την κερδοφορία του κεφαλαίου», σημείωσε χαρακτηριστικά....»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου