Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Η κυβέρνηση κλείνει την ΕΡΤ. Ο λαός στο πλευρό των εργαζομένων.

Σε δήλωση προέβη ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ 
Δημήτρης Κουτσούμπας για το κλείσιμο της ΕΡΤ. 


Αναλυτικά αναφέρει: «Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο θέλουμε να καταγγείλουμε την απόφαση της τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ για κλείσιμο της Ελληνικής Ραδιοτηλεόρασης που βάζει λουκέτο στην ουσία στη δημόσια ενημέρωση, πετά χιλιάδες εργαζόμενους στο δρόμο. 

Πρόκειται για απαράδεκτη απόφαση, πρόκειται για συνέχεια του δόγματος «νόμος και τάξη» - και με τον τρόπο που ανακοίνωσε αυτή της την απόφαση - είναι διαδικασία που οδηγεί στο να ρίξει στα χέρια όλο και περισσότερων ιδιωτών όλη την περιουσία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Έγκαιρα το ΚΚΕ είχε επισημάνει ότι πρέπει να σημάνει συνολικά συναγερμός, όχι μόνο για τους εργαζόμενους της Ελληνικής Ραδιοτηλεόρασης, συνολικά για τον εργαζόμενο λαό, το εργατικό λαϊκό κίνημα. 

Δεν είναι μόνοι τους οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ. 

Οι χιλιάδες εργαζόμενοι της ΕΡΤ πρέπει να συναντήσουν, να βρουν τη μαζική λαϊκή υποστήριξη, τη συμπαράσταση, την αλληλεγγύη, τη συστράτευση με όλους τους εργαζόμενους, με τα λαϊκά στρώματα της πατρίδας μας».

Η κυβέρνηση κλείνει την ΕΡΤ - Αντιδράσεις από τους εργαζόμενους - 
Στο πλευρό τους βουλευτές του ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ (ΕΔΩ)
 

Λάρισα: Σε εξέλιξη κινητοποίηση ενάντια στο κλείσιμο της ΕΡΤ


 Συγκέντρωση των εργαζομένων στην ΕΡΑ Κέρκυρας...

 Συμπαράσταση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ από ΕΚ και σωματεία ΕΔΩ

'Εκλεισε το σήμα της ΕΡΤ η συγκυβέρνηση - Κλειστή η Μεσογείων και στα δύο ρεύματα- Στο πλευρό τους βουλευτές του ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ  (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου