Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Απάντηση της ΠΟΣΠΕΡΤ στην ανακοίνωσή του Υπ. Οικονομικών

Αναμετάδοση του προγράμματος  των εργαζομένων της ΕΡT ΕΔΩ 


«Οι εντολές εκκένωσης από αυτούς που παρανομούν, παραβιάζουν κάθε έννοια συνταγματικού δικαίου, που φοβούνται τη δημοκρατία, που φοβούνται τη νομιμότητα», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ απαντώντας στην ανακοίνωση του Υπ. Οικονομικών (ΕΔΩ) με την οποία η κυβέρνηση καλεί τους εργαζόμενους να εκκενώσουν το κτίριο της ΕΡΤ.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ επισημαίνει πως η κυβέρνηση με τις ενέργειές της θέλει να παραδειγματίσει «όλους τους εργαζόμενους του δημοσίου τομέα, ότι κατάφεραν να βρουν τη μέθοδο απολύσεων στο Δημόσιο, να προσθέσουν κι άλλους στην ανεργία που αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς».

 


«Δεν σταματάμε τον αγώνα αν δεν ανοίξει όλη η ΕΡΤ ως να μην έκλεισε μια μέρα, χωρίς καμιά απόλυση, χωρίς καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων» τονίζεται στην ανακοίνωση, όπου επίσης επισημαίνεται πως η νομική υπηρεσία θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα.

«Οι ίδιοι που διόρισαν τις διεφθαρμένες διοικήσεις, οι ίδιοι που μετέτρεψαν σταδιακά τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση σε κρατικό μηχανισμό κυβερνητικής προπαγάνδας, παρουσιάζονται ως οι αδιάφθοροι που θα επιβάλλουν τη διαφάνεια, σβήνοντας την ΕΡΤ» τονίζει ακόμη η ΠΟΣΠΕΡΤ και καλεί «όλους που συμπαραστέκονται στον αγώνα μας εδώ στο Ραδιομέγαρο κάθε ώρα, κάθε μέρα».  Aπό το 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου