Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

ΠΑΣΕΒΕ: Οργανώνουμε την δράση μας. Παλεύουμε - Διεκδικούμε. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει..


Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής  στην κινητοποίηση την Τετάρτη 26 Ιούνη, στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης για το Ασφαλιστικό, με συγκέντρωση στις 9 το πρωί στην Ομόνοια και παράσταση στο υπουργείο Εργασίας απευθύνει η Παναττική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ.

Σε ανακοίνωσή της τονίζει:

«Συνάδελφε επαγγελματία - βιοτέχνη - μικρέ έμπορα - αυτοκινητιστή - συνταξιούχε
Στις 12 Ιούνη ημέρα πανελλαδικής κινητοποίησης για το Ασφαλιστικό οι δυνάμεις μας ανέδειξαν την οξύτητα του ζητήματος με σειρά παρεμβάσεων στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Την Τετάρτη 26 Ιούνη 2013 στις 9 π.μ. με συγκέντρωση 
στην Ομόνοια και παράσταση στο Υπουργείο Εργασίας.

Συνάδελφε - Συναδέλφισσα

Η κυβέρνηση είτε σε τρικομματική σύνθεση είτε σε δικομματική έχει δεσμευτεί να προχωρήσει απαρέγκλιτα τα αντιλαϊκά της σχέδια.

ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ - ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ

Οι συντάξεις κινδυνεύουν, η δημόσια κοινωνική ασφάλιση κατεδαφίζεται.
Ταυτόχρονα υλοποιούν τα σχέδια για κατάργηση της Κυριακής-αργίας, σφίγγουν τη φορολογική θηλιά, ενώ ταυτόχρονα προχωράνε με κατασχέσεις σε φτωχούς αυτοαπασχολούμενους για χρέη προς το Δημόσιο.

Προχωράμε αγωνιστικά στο δρόμο του αγώνα που γνωρίζουμε, ενάντια στην πολιτική των μονοπωλίων προβάλλουμε το αγωνιστικό αντιμονοπωλιακό πλαίσιο αιτημάτων και διεκδικήσεων της ΠΑΣΕΒΕ, παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις να ενισχυθεί το μέτωπο των δυνάμεων της λαϊκής συμμαχίας, το μοναδικό που μπορεί να βάλει φρένο στα αντιλαϊκά μέτρα και να οργανώσει την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων.

Προχωράμε αγωνιστικά, παραμερίζοντας τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες που αφού εξάντλησαν όλων των ειδών τους διαλόγους, τα συμβούλια και τις μελέτες, αποφάσισαν και …μια παράσταση στον ΟΑΕΕ!!!

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ σε κάθε ομοσπονδία, σε κάθε σωματείο, ένωση και επιτροπή αγώνα. ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η μοναδική λύση για να καλυφθούν οι ανάγκες του Ταμείου είναι η αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης.

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ - ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
 
- Χρηματοδότηση του ΟΑΕΕ στα 2/3 των εξόδων από τον κρατικό προϋπολογισμό.
- Καμιά μείωση στις συντάξεις.
-Δωρεάν ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη για όλους, χωρίς όρους και    προϋποθέσεις.
-Κατάργηση της εισφοράς για την Υγεία.
- Επίδομα ανεργίας σε όσους συναδέλφους έκλεισαν και είναι άνεργοι.
- Επιστροφή των αποθεματικών που ληστεύθηκαν. Να επιστραφούν όλα τα χρήματα που χάθηκαν με το "κούρεμα" και την ανακεφαλαιοποίηση.
- Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών όσο διαρκεί η οικονομική κρίση, χωρίς υποβιβασμό της κλάσης και χωρίς μείωση των παροχών και των συντάξεων.
- Πάγωμα των χρεών προς τον ΟΑΕΕ όσο διαρκεί η κρίση.
- Μακροχρόνια ρύθμιση των χρεών, ανάλογα με το διαθέσιμο εισόδημα.
- Κατάργηση της ασφαλιστικής ενημερότητας όσο διαρκεί η κρίση». 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου