Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

«Χρειάζεται να παρθούν άμεσα μέτρα...»

Δείτε τη δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ 
Δ. Κουτσούμπα από την Κεφαλονιά όπου περιοδεύει


Περιοδεία στην Κεφαλονιά πραγματοποίησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, την Πέμπτη, με στόχο να εκφράσει την αλληλεγγύη του ΚΚΕ στο λαό του νησιού που μετρά τις πληγές του μετά τις πρόσφατες σεισμικές δονήσεις, να μεταφέρει την αποφασιστικότητα των κομμουνιστών -σε όποιο μετερίζι κι αν βρίσκονται- να στηρίξουν έμπρακτα τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τη νεολαία της Κεφαλονιάς, τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις τους για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 

Στο Αργοστόλι συναντήθηκε διαδοχικά με το δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση και τον αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς Σωτήρη Κουρή.

Κατά τη διάρκεια των δύο συναντήσεων ενημερώθηκε για 
τα προβλήματα και την κατάσταση που επικρατεί στο νησί. 

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας εξέφρασε την αλληλεγγύη του ΚΚΕ στο λαό της Κεφαλονιάς και επισήμανε πως οι δυνάμεις του Κόμματος βρίσκονται σε ετοιμότητα προκειμένου να βοηθήσουν τόσο με πρακτικά μέτρα, όσο και με διεκδικήσεις προς την κυβέρνηση.

Αμέσως μετά μετέβη στο λιμάνι και την κεντρική πλατεία του Ληξουρίου όπου συνομίλησε με τους σεισμοπαθείς. Στη συνέχεια παραβρέθηκε σε σύσκεψη όλων των φορέων του νησιού. 

Σε δηλώσεις του  ο Δ. Κουτσούμπας επισήμανε: 

«Χρειάζεται να παρθούν άμεσα μέτρα. Δεν επαρκούν αυτά που έχουν μέχρι στιγμής παρθεί. Θα πρέπει να παρθούν μέτρα ανακούφισης όλων των πληγέντων, εδώ στην Κεφαλονιά, ιδιαίτερα όμως στην Παλική, στο Ληξούρι, που έχει υποστεί και τις μεγαλύτερες ζημιές από όλη την περιοχή. Εδώ που είμαστε, στο Ληξούρι, τα βλέπουμε και με τα ίδια μας τα μάτια... (Περισσότερα ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου