Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Αγρότες: Νέο συλλαλητήριο σήμερα στη Νίκαια

Όλες οι δυνάμεις για το συλλαλητήριο
στην Αθήνα, την Τετάρτη 19 Φλεβάρη


Νέο παλλαϊκό συλλαλητήριο στο μπλόκο της Νίκαιας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα Κυριακή 16 Φλεβάρη. Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νεολαίοι ΕΒΕ, γυναίκες συμμετείχαν μαζικά εκφράζοντας έμπρακτα τη λαϊκή αλληλεγγύη και συμπαράσταση στον αγώνα των αγροτών. 

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης προχώρησαν σε αποκλεισμό της Εθνικής Οδού στο ύψος του Μπλόκου και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας. 


Μιλώντας στο μαζικό και μαχητικό συλλαλητήριο ο Βαγγέλης Μπούτας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας και μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ, χαρακτήρισε το σημερινό συλλαλητήριο σαν μια αποφασιστική απάντηση στην κυβερνητική αδιαλλαξία στα αιτήματα των αγροτών, καυτηρίασε ιδιαίτερα τη στάση των ΜΜΕ που στην πλειοψηφία τους καλλιεργούν τον κοινωνικό αυτοματισμό, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην αξία και τη σημασία στην οικοδόμηση της λαϊκής συμμαχίας και την έκφραση της λαϊκής αλληλεγγύης ως αντίβαρο στην ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική. 

Αναφέρθηκε στη σημασία και στην ανάγκη μαζικής συμμετοχής στο πανελλαδικό συλλαλητήριο των αγροτών την Τετάρτη 19 Φλεβάρη, στη 1 το μεσημέρι, στην πλατεία Βάθη ενώ τέλος αναφέρθηκε στο πλαίσιο αιτημάτων που έχει θέσει η πανελλαδική συντονιστική επιτροπή αγώνα... (Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου