Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΕΕΔΥΕ: Συνάντηση με τον πρέσβη της Βενεζουέλας

ΕΕΔΥΕ: Συνάντηση με τον πρέσβη της Βενεζουέλας στο
πλαίσιο της «Ημέρας Αλληλεγγύης» στο λαό της χώρας

 
Συνάντηση με τον πρέσβη της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Αθήνα Farid Fernandez και τον Πρώτο Γραμματέα και υπεύθυνο Τύπου της πρεσβείας Ernesto Bordier είχε σήμερα, Τετάρτη 26 Φλεβάρη, αντιπροσωπεία της Ελληνικής Επιτροπής Διεθνούς Ύφεσης και Ειρήνης, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Σταύρο Τάσσο και μέλη της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην πρεσβεία της Βενεζουέλας στην Αθήνα, στο πλαίσιο της 26ης Φλεβάρη, που είναι Μέρα Παγκόσμιας Δράσης και Αλληλεγγύης στο λαό της Βενεζουέλας, προκειμένου να καταγγείλει και να εκφράσει την αγανάκτησή της για την ανοιχτή επέμβαση του ιμπεριαλισμού και τα σχέδια αποσταθεροποίησης της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας σε συνεργασία με αντιδραστικές δυνάμεις και ομάδες της χώρας. 

Μέσα από τη συζήτηση, έγινε και ενημέρωση από μεριάς της πρεσβείας αναφορικά με τη γενικότερη κατάσταση στη Βενεζουέλα και τους αγώνες του λαού της.

Η αντιπροσωπεία της ΕΕΔΥΕ μετέφερε την αλληλεγγύη και τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς του ελληνικού αντιιμπεριαλιστικού - φιλειρηνικού κινήματος στο λαό της Βενεζουέλας και εξέφρασε την πεποίθησή της ότι ο λαός της χώρας θα κερδίσει κι αυτή τη μάχη.
 
Ανακοίνωση της ΕΕΔΥΕ για την Παγκόσμια Ημέρα
Δράσης και Αλληλεγγύης στο λαό της Βενεζουέλας (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου