Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΣΕΒΕ 4 χρόνια, στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

ΠΑΣΕΒΕ: Προετοιμασία της 2ης Πανελλαδικής σύσκεψης 


Με κεντρικό σύνθημα «4 χρόνια ΠΑΣΕΒΕ, στην πρώτη γραμμή του αγώνα» πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 16 Φλεβάρη, στην Αθήνα, οι εργασίες της 2ης Παναττικής Συνδιάσκεψης της αντιμονοπωλιακής συσπείρωσης με τη συμμετοχή πλήθους ομοσπονδιών ΕΒΕ, σωματείων, τοπικών ενώσεων και επιτροπών αγώνα επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων.

Ήταν η κορύφωση σε επίπεδο Αττικής, μιας διαδικασίας, που είχε ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα με δεκάδες γενικές συνελεύσεις και συσκέψεις σε κλαδικό και τοπικό επίπεδο και που κατά γενική ομολογία βοήθησε ευρύτερες δυνάμεις να κατανοήσουν τι είναι η αντιμονοπωλιακή συσπείρωση, να εντοπιστούν αδυναμίες και λάθη, να μπουν οι βάσεις για το ξεπέρασμά τους.

Αντίστοιχες εργασίες διεξάγονται από τις δυνάμεις της ΠΑΣΕΒΕ πανελλαδικά ενόψει της 2ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης που θα γίνει στις 23 του μήνα...


Σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Αττικής της ΠΑΣΕΒΕ αναφέρει: 


«Η Παναττική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους, τις επιτροπές αγώνα, τις Ενώσεις, τα Σωματεία και τις Ομοσπονδίες της Αττικής, που με αφορμή την 2η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων, συζήτησαν με ουσιαστικό προβληματισμό και αισιοδοξία τη συνέχιση του αγώνα μας.

Όλο και περισσότεροι αυτοαπασχολούμενοι, έμποροι, άνεργοι και συνταξιούχοι, από όλους τους κλάδους δένουν την ατομική τους υπόθεση με το συλλογικό αγώνα της ΠΑΣΕΒΕ, ενάντια στα μονοπώλια και τη βαρβαρότητα.

Στις δεκάδες συσκέψεις που έγιναν στην Αττική, παρευρέθηκαν άνεργοι, εργαζόμενοι από χώρους που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις, γυναίκες και νεολαίοι, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι η δική μας συμμαχία είναι η μόνη λύση για την ανατροπή μιας πολιτικής που μας οδηγεί στη φτώχεια. 

Επιβεβαιώθηκε ότι τα τελευταία 2,5 χρόνια από την προηγούμενη Παναττική Συνδιάσκεψη έχουμε συσσωρεύσει κρίσιμη εμπειρία, παλεύοντας σε κάθε γειτονιά, σε κάθε κλάδο, ενάντια στην πολιτική των μονοπωλίων και τις ψευδαισθήσεις που σπέρνουν οι συμβιβασμένες ηγεσίες.

Στέλνουμε αγωνιστικό χαιρετισμό σ’ όλους τους συναδέλφους, σε όλη την Ελλάδα, που προετοιμάζονται για την 2η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της ΠΑΣΕΒΕ. Είμαστε σίγουροι ότι η συλλογική αγωνιστική εκτίμηση της δράσης μας θα δώσει νέα ώθηση στους αγώνες που έρχονται.

4 χρόνια ΠΑΣΕΒΕ, στην πρώτη γραμμή του 
αγώνα. Δυναμώνουμε τη δική μας φωνή».

1/kak

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου