Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Άντε βρε, περαστικά σου!!

Αντ. Σαμαράς: Στηρίζει τα σκληρά μέτρα 
της ΕΕ και την επέμβαση στην Ουκρανία*




«Σε διθυράμβους για τα αποτελέσματα τη ασκούμενης πολιτικής σε βάρος των λαϊκών δικαιωμάτων και εισοδημάτων κατέφυγε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην παρέμβαση του στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος προκειμένου να δικαιολογήσει στα σκληρά μέτρα στην Ελλάδα και να αθωώσει την στρατηγική ενίσχυσης του κεφαλαίου της ΕΕ.

«Έχουμε "στρίψει" την Ευρώπη με επιτυχία μέσα από τεράστια προβλήματα. Πρέπει να λύσουμε μακροχρόνια προβλήματα. Η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, η Κύπρος, η Ελλάδα πάνε πολύ καλύτερα. Η Ελλάδα ανακάμπτει - σύντομα θα βγει από την κρίση», ισχυρίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς. Πρόσθεσε ότι «η απάντηση στην κρίση είναι: Περισσότερη και καλύτερη Ευρώπη».

Ανέφερε ακόμα ενόψει των ευρωεκλογών πως πρέπει «να αντιμετωπίσουμε τον λαϊκισμό και τον εξτρεμισμό. Πρέπει να υπάρξει ελπίδα. Οι λαϊκιστές και οι εξτρεμιστές απειλούν την ευρωπαϊκή δημοκρατία. Δεν θα τους αφήσουμε. Θα κερδίσουμε».

Επίσης παρείχε στήριξη στην ΕΕ και τις ΗΠΑ για την επέμβαση τους στην Ουκρανία λέγοντας ότι «από τη Μέση Ανατολή μέχρι την Ουκρανία, υπάρχουν χώρες σε αποσταθεροποίηση, που όλες κοιτάζουν προς την Ευρώπη. Υπάρχουν πολλές χώρες που θέλουν να ενταχθούν και καμία που να θέλει να αποχωρήσει. Αυτή είναι η απάντησή μας στους λαϊκιστές και στους ευρωσκεπτικιστές».

Στο περιθώριο του Συνεδρίου τους Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ο Αντώνης Σαμαράς είχε συνάντηση με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ».

Άντε βρε, περαστικά σου!! 

ΚΚΕ: Σχόλιο για την ομιλία του πρωθυπουργού 
στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΔΩ)

Από το 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου