Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

«...όλοι στον αγώνα για μέτρα ανακούφισης από την ανεργία...»

Κινητοποίηση για την ανεργία στις 27 Μάρτη 
από Συνδικάτα - Κάλεσμα από ΠΑΜΕ και ΟΓΕ


Κινητοποίηση ενάντια στην ανεργία και απαιτώντας ουσιαστικά μέτρα προστασίας των ανέργων διοργανώνουν την Πέμπτη 27 Μάρτη το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας, Ιματισμού και Δέρματος, τα Σωματεία στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής, η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων και η Ένωση Ηλεκτροτεχνιτών Αττικής.

Το αγωνιστικό ραντεβού έχει δοθεί στις 10.30 π.μ. στην 
Ομόνοια και θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Εργασίας.

Επίσης στην κινητοποίηση καλούν τα ταξικά ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ και Μαγείρων. Στη συγκέντρωση θα συμμετέχουν το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου, το Συνδικάτο Οικοδόμων Λαυρεωτικής και το σωματείο Ηλεκτροτεχνιτών Λαυρεωτικής. Για την συμμετοχή στην συγκέντρωση θα αναχωρήσει πούλμαν στις 8.30 π.μ. από το άγαλμα Μεταλλωρύχων (η μεταφορά θα γίνει δωρεάν).

Κάλεσμα συμμετοχής από ΠΑΜΕ - ΟΓΕ

Κάλεσμα στους ανέργους, τους εργαζόμενους και τους νέους να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση απευθύνει το ΠΑΜΕ τονίζοντας την ανάγκη τα συνδικάτα να δυναμώσουν την επαφή τους με τους ανέργους. (Διαβάστε ΕΔΩ το κάλεσμα του ΠΑΜΕ)

Κάλεσμα στις άνεργες, τις νέες που ψάχνουν μεροκάματο στα προγράμματα ανακύκλωσης της ανεργίας, τις γυναίκες που με τους λειψούς μισθούς και τις πετσοκομμένες συντάξεις προσπαθούν να ζήσουν τις οικογένειές τους, να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση απευθύνει και η ΟΓΕ.

Κοινή ανακοίνωση των Συνδικάτων... (Περισσότερα ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου