Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

«...ο λαός πρέπει να εμπιστευτεί το ΚΚΕ...για να τεθούν οι βάσεις και οι προϋποθέσεις για μια μεγάλη συμμαχία συνολικών αλλαγών και ανατροπών».

Συνέντευξη του Θ. Παφίλη στο ΑΠΕ - ΜΠΕ (AUDIO) 


Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Θανάση Παφίλη, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής, στο ΑΠΕ - ΜΠΕ και τον δημοσιογράφο Μ. Ψύλλο.

«... Εμείς έχουμε μια διαφορετική πολιτική και επειδή παίζονται κάποια πολιτικά παιγνίδια και από κάποια ΜΜΕ και από κάποιες πολιτικές δυνάμεις, θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι στις προηγούμενες εκλογές είχαμε συγκεντρώσει στην Περιφέρεια Αττικής το 14,44% και 13% στο Δήμο της Αθήνας, ένα πάρα πολύ ισχυρό ποσοστό, το οποίο προσπαθούν να το αποσιωπήσουν για να μας βγάλουν από το παιγνίδι. 

Εμείς απευθυνόμαστε στο λαό, είμαστε οι μοναδικοί που έχουμε το ηθικό ανάστημα για να πούμε στο λαό ότι πρέπει να εμπιστευτεί το ΚΚΕ, παρά τις γενικότερες διαφωνίες που μπορεί να έχουν κάποιοι με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και την πολιτική του, γιατί ήμασταν ειλικρινείς απέναντί τους, γιατί προειδοποιήσαμε τους πολίτες και επιβεβαιωθήκαμε, γιατί παλέψαμε στην πρώτη γραμμή και δεν έχουμε δεσμεύσεις είτε από την ΕΕ είτε από επιχειρηματικούς ομίλους. 

Το επόμενο διάστημα θα πρωτοστατήσουμε για να δημιουργηθεί μια μεγάλη λαϊκή συμμαχία, ένα λαϊκό ρεύμα που θα αντισταθεί, θα αποκρούσει, θα διεκδικήσει και θα βάλει στόχο την ανατροπή της κατάστασης...»

Από το 902.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου