Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Χαλάνδρι: Εκπαιδευτικοί σταμάτησαν σεμινάρια για την αξιολόγηση

Η κινητοποίηση των εκπαιδευτικών


Η κινητοποίηση των εκπαιδευτικών μέσα από τα πρωτοβάθμια σωματεία τους ανέβαλε τις προγραμματισμένες για την Τρίτη «Επισκέψεις - συναντήσεις συνεργασίας» σχολικής συμβούλου της περιοχής του Χαλανδρίου με τους διευθυντές και τα σχολεία της ευθύνης της, με θέμα την «αυτοαξιολόγηση».

Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Περικλής», «Γ. Σεφέρης» και Αμαρουσίου κήρυξαν για την Τρίτη στάση εργασίας προκειμένου να εκφραστεί η αντίθεση των εκπαιδευτικών στην προωθούμενη αξιολόγηση, να μην περάσει η νέα προσπάθεια προώθησής της.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης, εκπαιδευτικοί από τους παραπάνω συλλόγους και κλιμάκιο του ΠΑΜΕ επισκέφτηκαν τα σχολεία όπου είχαν προγραμματιστεί συναντήσεις για την αξιολόγηση για χτες και σήμερα. 

Στη διάρκεια των επαφών επιβεβαιώθηκε η αποφασιστικότητα του κλάδου να αντιπαλέψει την πολιτική που μέσω της αξιολόγησης προωθεί ό,τι αντιδραστικότερο στα σχολεία.

Το  ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών επισημαίνει για μια ακόμα φορά ότι τα στελέχη της εκπαίδευσης που υπηρετούν την αντιεκπαιδευτική πολιτική δεν μπορούν να είναι μέλη των σωματείων και καλεί τους εκπαιδευτικούς σε μπλόκο στις διαδικασίες προώθησης της «αυτοαξιολόγησης», σε ένταση της πάλης ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική.

Από το 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου