Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

«Ενιαία πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, στο αυταρχικό κράτος της πλουτοκρατίας»

ΠΑΜΕ: Καταγγέλλει τον αυταρχισμό της κυβέρνησης, 
η οποία στέλνει τους εισαγγελείς στα Πανεπιστήμια.Τον αυταρχισμό της κυβέρνησης, η οποία στέλνει τους εισαγγελείς στα Πανεπιστήμια,  καταγγέλλει το ΠΑΜΕ. 

Καλεί τα συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς, τους συλλόγους της νεολαίας, των γυναικών, των αυτοαπασχολούμενων να καταδικάσουν τον αυταρχισμό της κυβέρνησης, το σύνολο της πολιτικής της κυβέρνησης. Να απαντήσουν με ενιαία λαϊκή αντεπίθεση, με συντονισμένο αγώνα όλων των εργαζομένων.
Ολόκληρη η καταγγελία έχει ως εξής:

«Καταγγέλλουμε τον αυταρχισμό της κυβέρνησης, η οποία επιλέγει να αντιμετωπίζει τις διεκδικήσεις των εργαζομένων με καταστολή, τρομοκρατία και απειλές.

Μετά την επιστράτευση των ναυτεργατών, των εκπαιδευτικών, των εργαζομένων στο μετρό, τις απολύσεις και τις διαθεσιμότητες των εργαζομένων, στέλνει τους εισαγγελείς στα πανεπιστήμια, το διοικητικό προσωπικό των οποίων βρίσκεται σε κινητοποιήσεις.

Η κυβέρνηση, σε απόλυτη ευθυγράμμιση με την ΕΕ και τις επιταγές των μονοπωλίων, έχει επιλέξει την πλήρη εμπορευματοποίηση της εκπαίδευσης, τη λειτουργία των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, δηλαδή επιστήμη και έρευνα υποταγμένες στις ορέξεις του κεφαλαίου, κακοπληρωμένη εργασία χωρίς δικαιώματα για τους εργαζόμενους, δίδακτρα και υποβαθμισμένες σπουδές για τους φοιτητές.

Καλούμε τα συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς, τους συλλόγους της νεολαίας, των γυναικών, των αυτοαπασχολούμενων να καταδικάσουν τον αυταρχισμό της κυβέρνησης, το σύνολο της πολιτικής της κυβέρνησης.

Για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής. 

Στην ενιαία επίθεση κυβέρνησης, κεφαλαίου, ΕΕ να απαντήσουμε με ενιαία λαϊκή αντεπίθεση, με συντονισμένο αγώνα όλων των εργαζομένων, όλων των κλάδων σε Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα. Ενιαία πάλη ενάντια στις απολύσεις, στις ανατροπές των μισθολογικών, εργασιακών, μορφωτικών μας δικαιωμάτων, ενάντια στο αυταρχικό κράτος της πλουτοκρατίας. 

Να νιώσουν και οι εργαζόμενοι στα Πανεπιστήμια την αλληλεγγύη όλων των εργαζομένων. Αυτός ο αγώνας μάς αφορά όλους. Για να μην περάσουν η καταστολή, ο φόβος, η τρομοκρατία».

Από το 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου