Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

«Συμπόρευση με το ΚΚΕ και ενίσχυση της λαϊκής συμμαχίας, για να μη μείνει κανένας μόνος απέναντι στην αντιλαϊκή καταιγίδα, να ανοίξει ο δρόμος για ριζικές αλλαγές με το λαό στην εξουσία».

ΚΚΕ: Σχόλιο για τη συνέντευξη του Αντ. Σαμαρά*Σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» (ΕΔΩ)  το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει:

«Η ανάκαμψη, η επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος και οι επενδύσεις που επικαλείται ο πρωθυπουργός, δε θα φέρουν καλύτερες μέρες για το λαό, όπως ισχυρίζεται, αλλά για το κεφάλαιο. 

Ο δρόμος της καπιταλιστικής ανάκαμψης
προϋποθέτει το μάτωμα του λαού.

Με τη συνέχιση των αντεργατικών αντιλαϊκών μέτρων, την επίθεση σε μισθούς και συντάξεις, τις απολύσεις, τη φοροληστεία, αλλά και με νέες περιπέτειες από την εμπλοκή της Ελλάδας σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις. 

Ο λαός να γυρίσει την πλάτη σε όλους όσους του τάζουν σωτηρία μέσα από τον αντιλαϊκό δρόμο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του καπιταλιστικού συστήματος. Συμπόρευση με το ΚΚΕ και ενίσχυση της λαϊκής συμμαχίας για να μη μείνει κανένας μόνος απέναντι στην αντιλαϊκή καταιγίδα, αλλά και για να ανοίξει ο δρόμος για ριζικές αλλαγές με το λαό στην εξουσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου