Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

"τα κόμματα του συνταγματικού τόξου"...και πράσινα άλογα.

Να συγκαλύψουν το συστημικό χαρακτήρα
της ΧΑ προσπαθούν τα αστικά κόμματα *«Να «θολώσουν τα νερά» για τον χαρακτήρα της ΧΑ επιχειρούν τα αστικά κόμματα, αποκρύπτοντας ότι το ναζιστικό αυτό μόρφωμα αποτελεί γέννημα-θρέμμα του καπιταλιστικού συστήματος και όχι ξένο σώμα.

Στην αποπροσανατολιστική αυτή εκστρατεία πρωτοστατεί ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης ο οποίος σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής» χαρακτηρίζει την ΧΑ «συνονθύλευμα νεοναζιστικών, φασιστικών, παγανιστικών και λούμπεν στοιχείων του υποκόσμου, το οποίο με τον μανδύα του ''αντισυστημικού'' και του ''αντιμνημονιακού'' προσπάθησε να αλώσει κάθε τομέα κοινωνικής δράσης».

Με στόχο να κρύψει το γεγονός ότι η ΧΑ «ανδρώθηκε» στα πλαίσια της αστικής δημοκρατίας δηλώνει ότι «το νεοναζιστικό μόρφωμα είναι αντίπαλος της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και όχι κάποιου μεμονωμένου κόμματος».
Ο Νίκος Δένδιας υποστηρίζει ότι ο Πρωθυπουργός «έδωσε από την πρώτη στιγμή σαφείς εντολές για την καταπολέμηση της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής».

Με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τις ευθύνες της ΝΔ και των άλλων αστικών κομμάτων που ανέχτηκαν τη δράση της Χρυσής Αυγής και σε πολλές περιπτώσεις αναγόρευσαν σε επίσημη πολιτική τους ακόμα και τα συνθήματα της. Προεκλογικά και μετεκλογικά η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ υπόσχονταν ότι θα «ελευθερώσουν» τις πόλεις από τους μετανάστες, ενώ με τη θεωρία των δύο άκρων αθώωναν τη φασιστική δράση.

 

Άλλα κυβερνητικά στελέχη προσπαθούν να παρουσιάσουν την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής ως υπερταξικό ζήτημα που μπορεί να συνενώσει όλα τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου».

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Real News» ο Υπουργός Εσωτερικών προτείνει «να κατέβουν όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου με κοινό υποψήφιο στις περιφέρειες σε περίπτωση που χρειαστεί να γίνουν συμπληρωματικές εκλογές, αν παραιτηθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής».
Ο Γιάννης Μιχελάκης ανακοινώνει ότι το πρωί της Δευτέρας θα κατατεθεί στη βουλή η νομοθετική ρύθμιση που θα αναστέλλει την κρατική χρηματοδότηση σε κόμματα που εμπλέκονται σε εγκληματικές ενέργειες».

«Η ΧΑ όχι μόνο δεν είναι «αντισυστημική»
 αλλά είναι γέννημα-θρέμμα του συστήματος.

Τρέφεται από αυτό και την αξιοποιεί πολύπλευρα για να επιτεθεί στο εργατικό λαϊκό κίνημα, να το τρομοκρατήσει και να το καταστείλει.

Το ΚΚΕ έγκαιρα είχε προειδοποιήσει για το ρόλο και το χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής και ότι η δολοφονική δράση της ξεκινά από τους μετανάστες και σύντομα επεκτείνεται στους κομμουνιστές, στους εργάτες, αλλά και σε όποιον άλλον εμποδίζει τη δράση του κεφαλαίου και των μονοπωλίων.

Η πράξη απέδειξε πως το ΚΚΕ επιβεβαιώθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο, με αφορμή την επίθεση σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πέραμα αλλά και την εν ψυχρώ δολοφονία του νεαρού μουσικού Παύλου Φύσσα.

Δείτε το βίντεο (ΕΔΩ) του ΚΚΕ που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Κόμματος, αλλά και στο «902.gr» το Νοέμβρη του 2012 προειδοποιώντας τα λαϊκά στρώματα να μην τη δυναμώσουν γιατί θα είναι σε βάρος τους»
 

*Από το 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου