Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ορθοστατούντες και ορθοβαδίζοντες οι σχολικοί φύλακες της Θεσσαλονίκης συνεχίζουν την κάθοδό τους στην Αθήνα.

Στην Αγαθούπολη Κατερίνης κατασκήνωσαν το βράδυ οι 
σχολικοί φύλακες της Θεσσαλονίκης που έρχονται Αθήνα


Απαιτώντας καμία απόλυση και διαθεσιμότητα, οι Σχολικοί Φύλακες της Βόρειας Ελλάδας συνεχίζουν την κάθοδό τους στην Αθήνα με τα πόδια. Στη διαδρομή θα προστίθενται και άλλοι συνάδελφοί τους σχολικοί φύλακές από τους νομούς που θα διέρχονται.


Στο κόμβο της Αγαθούπολης έφτασαν το απόγευμα όπου τους υποδέχτηκαν δημοτικοί υπάλληλοι της Κατερίνης , η λαϊκή συσπείρωση και η επιτροπή αγώνα ενάντια στα διόδια του Αιγινίου ενώ για το βράδυ τους παραχωρήθηκε το πολιτιστικό κέντρο της Μεθώνης.


Το βράδυ του Σαββάτου, κατασκήνωσαν στα Μάλγαρα όπου τους επισκέφθηκαν αντιπροσωπεία από την ΚΟ περιοχής Μαλγάρων του ΚΚΕ και ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δ. Εχεδώρου, Ανέστης Πετρίδης, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους.Η πορεία τους (ΕΔΩ ) ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. 

Στο πλευρό των σχολικών φυλάκων* στέκεται ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ & Δημοτικών Επιχειρήσεων Νομού Θεσσαλονίκης, και εργαζόμενοι στους ΟΤΑ του νομού οι οποίοι πορεύτηκαν μαζί τους μέχρι τα όρια της πόλης εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους  και απαιτώντας:
- Επαναπρόσληψη των απολυμένων  
- Καμία απόλυση - διαθεσιμότητα  
- Να σταματήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις
- Να φύγουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες από τους Δήμους  
- Αγώνας για να ανατρέψουμε την αντεργατική πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου