Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΠΑΜΕ: Όλοι στην 24ωρη απεργία στις 16 Ιούλη και στη συγκέντρωση στις 10.30 π.μ. στην Ομόνοια.




Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην 24ωρη απεργία και τις συγκεντρώσεις των ταξικών δυνάμεων σε όλη τη χώρα και στην Αθήνα στην Ομόνοια στις 10.30 το πρωί απευθύνει το ΠΑΜΕ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 10.30 π.μ., ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΗ 2013

Να δείξουμε ότι δεν σκύβουμε το κεφάλι, ότι δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε, να συναινέσουμε στην αντιλαϊκή πολιτική που μας θέλει σκλάβους.

Το ΠΑΜΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους να δώσουμε μαζική, μαχητική απάντηση στην κυβέρνηση, στην εργοδοσία, την ΕΕ που με το νέο πολυνομοσχέδιο που φέρνουν στη Βουλή επιδιώκουν να σαρώσουν ό,τι απέμεινε από τα εργατικά δικαιώματα σε όφελος των επιχειρηματικών ομίλων.
Σε κάθε χώρο δουλειάς, ένα να είναι το σύνθημα: Συλλογικά, μαζικά συζητάμε και αποφασίζουμε τη συμμετοχή μας στην 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΛΗ...

...Ο σκοπός και ο στόχος των δυνάμεων του κεφαλαίου είναι να 
δώσουν αποφασιστικό χτύπημα στους εργαζόμενους και στο κίνημά τους.


Καμία επανάπαυση, κανένας εφησυχασμός. 

Η επίθεση του κεφαλαίου βρίσκεται σε εξέλιξη και θα κλιμακωθεί. Από τη μια ο κόσμος των μονοπωλίων με τα στηρίγματά του και απ’ την άλλη ο κόσμος της δουλειάς με τα συνδικάτα του και τα συνθήματά του, που γράφουν με μεγάλα γράμματα ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ. Δίνουμε απάντηση με οργάνωση, αγώνα, αγώνα αντεπίθεσης ως την τελική νίκη του λαού. Αυτός είναι ο δικός μας δρόμος.

Παλεύουμε για τα δικαιώματα που ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Αντιστεκόμαστε και απορρίπτουμε τα αντεργατικά σχέδια που προωθεί άμεσα η κυβέρνηση.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 10.30 π.μ.».

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ απευθύνει η ΠΑΣΕΒΕ στουςεπαγγελματίες – βιοτέχνες – μικροί έμποροι – αυτοκινητιστές - συνταξιούχους.

Να πάρουν μαζικά μέρος στην 24ωρη απεργία την Τρίτη 16 Ιούλη και στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια και στις άλλες πόλεις σε όλη τη χώρα, καλεί τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων η ΟΓΕ.

Κάλεσμα για συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη την χώρα απευθύνει και η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).

Προσυγκεντρώσεις στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου