Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

22ο Αντιιμπεριαλιστικό διήμερο της ΚΝΕ: Δυναμική κινητοποίηση στη βάση της Σούδας


Κάθε σπιθαμή του χώρου της κατασκήνωσης του 22ου Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου γέμισαν οι νέοι και οι νέες αλλά και οι εργαζόμενοι της περιοχής για να ακούσουν την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, το Σάββατο το απόγευμα (διαβάστε εδώ ολόκληρη την ομιλία).

Τη συγκέντρωση άνοιξε ο Γιάννης Νταγκουνάκης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και γραμματέας της Οργάνωσης Περιοχής Κρήτης. Στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε πως το Διήμερο αυτό, όπως και κάθε προηγούμενο, προετοιμάστηκε με την ανιδιοτελή προσφορά συντρόφων και φίλων της ΚΝΕ. 

Ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία του, τους κτηνοτροφικούς συλλόγους Χανίων και Ανωγείων που προσέφεραν κρέας, πολιτιστικούς συλλόγους και τους καλλιτέχνες που πήραν μέρος στις εκδηλώσεις. Ευχαρίστησε ακόμα το δήμο Χανίων και την αντιπεριφέρεια για τη βοήθειά τους στην προετοιμασία του χώρου. 

Με τα τελευταία λόγια της ομιλίας και τους πρώτους ήχους της διεθνούς στη σκηνή μαζί με το Γενικό Γραμματέα βρέθηκαν με σηκωμένες τις γροθιές τους δεκάδες από τους μικρότερους σε ηλικία κατασκηνωτές. Πρόσφεραν στο Δ. Κουτσούμπα μια ανθοδέσμη αλλά και μια χειροτεχνία που είχαν ετοιμάσει οι ίδιοι νωρίτερα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων για μαθητές γυμνασίων και μικρότερων ηλικιών στα πλαίσια του Διημέρου... (Περισσότερα ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου