Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 22ο Ανττιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ





22nd Antiimperialist Rally-Camp of KNE - 
Mobilizations at the NATO-us bases of Syria 

Στη Σούδα, κοντά στη ΝΑΤΟϊκή βάση, χιλιάδες νέοι και νέες «σημάδεψαν» την οικονομία και την πολιτική των μονοπωλίων και ανέδειξαν τη δύναμη των λαών. Το διήμερο - κατασκήνωση της ΚΝΕ για ακόμη μια φορά εξόπλισε με έναν ιδιαίτερο τρόπο νέους εργαζόμενους, φοιτητές και μαθητές λαϊκών οικογενειών: Με γνώση, συζήτηση, τραγούδι, πολιτισμό, διάβασμα αλλά και αναψυχή, αθλητισμό, ανάπαυλα. Με τη συλλογικότητα που απαιτεί η καθημερινότητα και την οργάνωση που απαιτούν οι καιροί.

Την Κυριακή αναχώρησαν τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ, που συμμετείχαν στο 22ο αντιιμπεριαλιστικό διήμερο στα Χανιά. Το Σάββατο, με την κινητοποίηση στη Βάση της Σούδας, αλλά και την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις και την Κυριακή επέστρεψαν οι Οργανώσεις στις «βάσεις» τους. Την Κυριακή η παραλία γέμισε από νεολαίους που «έκλεισαν» την παρουσία τους στο 22ο αντιιμπεριαλιστικό διήμερο με «βουτιές» στη θάλασσα.


Κορύφωση των εκδηλώσεων το Σάββατο

Κάθε σπιθαμή του χώρου της κατασκήνωσης του 22ου Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου γέμισαν οι νέοι και οι νέες, αλλά και οι εργαζόμενοι της περιοχής για να ακούσουν την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, το Σάββατο το απόγευμα (δείτε εδώ ολόκληρη την ομιλία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου