Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

...Να πάρουμε τη ζωή μας, το μέλλον στα χέρια μας!

ΠΑΜΕ: «Κλιμακώνουμε την πάλη μας με 
24ωρη πανελλαδική - πανεργατική απεργία»*


Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ αναφέρει: 

«To ΠΑΜΕ χαιρετίζει τις εκατοντάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις που έχουν πάρει απόφαση συμμετοχής για το Πανελλαδικό συλλαλητήριο την 1η Νοέμβρη στο Σύνταγμα. 

Χαιρετίζει τη μεγάλη συμμετοχή συλλόγων αυτοαπασχολούμενων, αγροτών, γυναικών, νεολαίας, επιτροπών ανέργων που συζήτησαν και ενώνουν τις δυνάμεις τους γι’ αυτόν τον παλλαϊκό-πανελλαδικό ξεσηκωμό.

Το βήμα που έχει ήδη πραγματοποιηθεί σε αυτόν τον συντονισμό δυνάμεων πρέπει να συνεχιστεί με νέα δυναμική, πανελλαδικά, κατά κλάδο, κατά περιοχή, σε κάθε τόπο δουλειάς. 

Στα πλαίσια αυτά καλούμε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να συνεχίσουν πιο δυναμικά τη δράση τους, να προχωρήσουν πιο βαθιά και με εμπιστοσύνη στη συζήτηση με τους εργαζόμενους για να οργανώσουμε και να προετοιμάσουμε το επόμενο βήμα μας, με ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ-ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, στα τέλη Νοέμβρη.


Καμία συνδικαλιστική οργάνωση, πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια, δε μπορεί να μείνει απαθής, ουδέτερη και έξω από τους αγώνες που σήμερα χρειάζονται. 

Καλούμε κάθε συνδικαλιστή που έχει ειλικρινείς αγωνίες και προβληματισμούς, κάθε σωματείο που ενδιαφέρεται για την πορεία του εργατικού-συνδικαλιστικού κινήματος, που μάχεται ενάντια στην πολιτική που εξαθλιώνει το λαό και κρατάει ταξική θέση απέναντι στα επιχειρηματικά συμφέροντα, την ΕΕ και τις κυβερνήσεις τους, να πάρει θέση και απόφαση για απεργία.

Να πάρουμε τη ζωή μας, το μέλλον στα χέρια μας! 

Το μέλλον της εργατικής οικογένειας δεν μπορεί να είναι η φτώχεια, η ανεργία, η εξαθλίωση, η μόνιμη ανασφάλεια. Δεν μπορεί κάθε μέρα να βασανίζεται, για να σωθούν τα κέρδη των εκμεταλλευτών, των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων...

...Ολόκληρη η ανακοίνωση σε μορφή PDF (ΕΔΩ)
  
Ξεπέρασαν τις 700 οι αποφάσεις συμμετοχής στο 
Πανελλαδικό Συλλαλητήριο την 1η Νοέμβρη (ΕΔΩ)

Από το 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου