Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ο λαός του Πειραιά να το σκεφτεί ως ένα ακόμη κριτήριο ενίσχυσης του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Γιατί θάβουν τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον Πειραιά;
 
 
Συνεχίζει ο αστικός Τύπος, όταν κάνει προεκλογικό ρεπορτάζ για τον Πειραιά, τους υποψηφίους δημάρχους και τα ψηφοδέλτιά τους να αποσιωπά άκρως προκλητικά το συνδυασμό της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει το ΚΚΕ, με υποψήφια δήμαρχο την Ελπίδα Παντελάκη, λες και δεν είναι υποψήφια στον Πειραιά. 

Και αυτό γίνεται σχεδόν καθημερινά, συστηματικά, αφού καθημερινά συστηματικά εμφανίζονται ρεπορτάζ, συνεντεύξεις για τον Γ. Μώραλη με τον Ευ. Μαρινάκη, τον Β. Μιχαλολιάκο που στηρίζει η ΝΔ, τον Θ. Δρίτσα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ως εδώ. 

Βεβαίως, οι αστοί ενδιαφέρονται για την προβολή των υποψηφίων και των συνδυασμών τους, που, ανεξάρτητα από επιμέρους διαφορές, στα προγράμματά τους, προβάλλουν θέσεις και προτάσεις για την ανάπτυξη των μεγαλοεπιχειρηματιών και των κερδών τους. 

Με επίκεντρο το λιμάνι, τη σχέση του με τον Πειραιά και πώς 
αυτό θα γίνει ο βασικός μοχλός καπιταλιστικής ανάπτυξης. 

Γι' αυτό τους προβάλλουν. Αλλά είναι προσβολή στην εργατική τάξη και το λαό του Πειραιά αυτή η αποσιώπηση του μοναδικού συνδυασμού που νοιάζεται για τα λαϊκά προβλήματα κόντρα στα επιχειρηματικά συμφέροντα. 

Φαίνεται πως γι' αυτό τον «θάβουν» δημοσιογραφικά. 

Είναι και αυτή μια από τις τακτικές στην προπαγάνδα χειραγώγησης του λαού στην πολιτική υπέρ των μεγαλοεπιχειρηματιών εχθρών του. Δε θα πούμε, για άλλη μια φορά, ότι η αντικειμενική δημοσιογραφία, την οποία έχουν δήθεν προμετωπίδα τους, είναι γι' αυτούς «ψύλλοι στ' άχυρα».

Ο λαός του Πειραιά να το σκεφτεί ως ένα ακόμη κριτήριο ενίσχυσης του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

«Συζήτηση με την Ελπίδα Παντελάκη, 
υποψήφια δήμαρχο Πειραιά»  (ΕΔΩ)

Από τη στήλη  "ΕΚΛΟΓΕΣ  ΜΑΗΣ  2014"  του Ριζοσπάστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου