Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ψηφίζουμε για το παρόν και το μέλλον...Με συνείδηση καθαρή ότι κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στους συνανθρώπους μας, την πατρίδα μας, το λαό μας.

Σε μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ στη 
Θεσσαλονίκη  μίλησε ο Δημ. Κουτσούμπας



«Τι περιμένεις; Κάνε το βήμα. Στηρίζουμε το ΚΚΕ παντού», το σύνθημα που χαρακτήρισε τη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη, στην πλατεία Αριστοτέλους, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα.


Νωρίτερα χαιρέτισε ο πανεπιστημιακός Γιώργος Μαργαρίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, συνεργαζόμενος με το ΚΚΕ, που μεταξύ άλλων τόνισε: «Μαζί με το ΚΚΕ να διακηρύξουμε αυτά που θέλουμε: Την αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τη μονομερή διαγραφή όλου του χρέους, την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων και τη Λαϊκή Συμμαχία, δύναμη πολιτικής εξουσίας στη χώρα - όλα όσα η ψήφος στο ΚΚΕ περιλαμβάνει και σημαίνει. Τη δική τους γιορτή, το δικό τους άλλοθι να τα κάνουμε όπλα δικά μας» (επισυνάπτεται στο τέλος ολόκληρη η ομιλία).


Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην ομιλία του τόνισε:

«Συντρόφισσες και σύντροφοι, φίλοι και φίλες,
 
Βρισκόμαστε μόλις δύο μέρες μετά τις εκλογές των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών και 5 μέρες πριν ξαναπάμε στην κάλπη για το δεύτερο γύρο και τις ευρωεκλογές.

Ψηφίζουμε για το παρόν και το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας.

Με μάτια ανοιχτά στις μικρές και μεγάλες παγίδες 
που μας στήνουν παλιοί και νεοφώτιστοι "σωτήρες".

Με τα αυτιά ανοιχτά για να αφουγκραστούμε τον παλμό της ζωής της κοινωνίας, που στενάζει χρόνια τώρα κάτω από τον ίδιο ζυγό, των μονοπωλίων και της ΕΕ.


Με συνείδηση καθαρή ότι κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στους συνανθρώπους μας, την πατρίδα μας, το λαό μας.

Με το χέρι στην καρδιά ότι τιμάμε όλους και όλες όσοι τα έδωσαν όλα για το καλό του τόπου μας, θυσίασαν τη ζωή τους για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες, για να τους πούμε ότι με την ψήφο μας ποτέ δεν τους προδώσαμε, ότι έπιασαν τόπο οι θυσίες τους.

Γι’ αυτό και ψηφίζουμε ΚΚΕ, το δυναμώνουμε 
παντού γιατί δύναμη κι ελπίδα είναι του λαού.

Φίλοι και φίλες...(Συνέχεια της ομιλίας   ΕΔΩ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου