Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Για να νοιώθει και να γίνει πιο ισχυρός ο ίδιος ο λαός, χρειάζεται ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού.

Ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα σε 
μεγάλη συγκέντρωση στο Κερατσίνι


Στο Κερατσίνι σε μεγάλη συγκέντρωση μίλησε ο 
ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Χαιρέτισε η Έρη Ρίτσου, υποψήφια ευρωβουλευτής συνεργαζόμενη με το ΚΚΕ, και κάλεσε τους συγκεντρωμένους να ενισχύσουν το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και τις τοπικές εκλογές. 


Μίλησε, επίσης, ο Ηλίας Πατίδης, υποψήφιος δήμαρχος 
Κερατσινίου - Δραπετσώνας με τη "Λαϊκή Συσπείρωση". 

Τόνισε μεταξύ άλλων: «Εμπρός λοιπόν για δήμαρχο ξανά κομμουνιστή στην εργατούπολη του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας. Εμπρός για δήμαρχο ξανά κομμουνιστή σε όλους τους δήμους της Β’ Πειραιά. Για να γίνει ένα βήμα στην αλλαγή των συσχετισμών υπέρ του λαού. 

Για να τρομάξουμε τους εκμεταλλευτές, που μας κάνουν τη ζωή μαύρη. Για να ξανάρθει στα χείλη του λαού το χαμόγελο, η αισιοδοξία, η πίστη στο δίκιο του αγώνα. Αυτό είναι το κάτι που πρέπει να γίνει σήμερα, για να φουντώσει ο αγώνας αύριο. Με σταθερό χέρι, με ταξικό κριτήριο, λοιπόν, ψήφος στους κομμουνιστές, ψήφος στη "Λαϊκή Συσπείρωση"». 



Στην ομιλία του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε:


«Φίλοι και Φίλες,  Συντρόφισσες και Σύντροφοι
 
Και από δω, από το Κερατσίνι, θέλουμε να απευθυνθούμε στους εργάτες, στους άνεργους, στους αυτοαπασχολούμενους, στα νέα παιδιά και στις γυναίκες της λαϊκής οικογένειας.
Αχρηστεύστε τις παγίδες που σας στήνουν τα κόμματα της αστικής διαχείρισης, προσπεράστε τις τρικλοποδιές, αγνοήστε τους εκβιασμούς των κομμάτων που στηρίζουν την ΕΕ, τα μονοπώλια.

Αξιοποιήστε την πείρα σας. Το έργο το έχετε ξαναδεί...(Ολόκληρη η ομιλία ΕΔΩ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου