Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

...ας έχουμε το νού μας. Ας σκεφτούμε διπλά και τριπλά πριν πάμε στην κάλπη.

Σε μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ στην 
Πάτρα μίλησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

 

Σε μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας μίλησε 
το βράδυ της Πέμπτης ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. 

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης, στέλνοντας το μήνυμα «ΚΚΕ ισχυρό δύναμη για το λαό». Με τη συμμετοχή της νεολαίας να ξεχωρίζει και τις τοπικές οργανώσεις της ΚΝΕ να στέλνουν με το πανό τους το μήνυμα: «Από τον αγώνα για τη ζωή και το μέλλον μας δε θα απέχουμε».


Η συγκέντρωση άρχισε με χαιρετισμό της Αναστασίας Παναγιωτάρα, υποψήφιας ευρωβουλευτή - συνεργαζόμενης με το ΚΚΕ. 

Ο Στάθης Κεραμιδάς, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας σημείωσε πως οι χιλιάδες άνεργοι, οι νέοι που δε βρίσκουν δουλειά, οι αγρότες και οι αυτοαπασχολούμενοι τους πνίγουν τα χρέη, δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από την ανάπτυξη που διαφημίζουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου. 

Στη συμβολή που είχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ στην πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική αλλά και στις εξετάσεις που έδωσαν όλες οι άλλες δυνάμεις στην προώθησή της, αναφέρθηκε ο Κώστας Πελετίδης, υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων.


Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είπε μεταξύ άλλων:

«Φίλοι και Φίλες,  Συντρόφισσες και Σύντροφοι

Το κάλεσμά μας "Ψηφίζουμε - δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού, γιατί δύναμη κι ελπίδα είναι του λαού, λέμε όχι στα δεσμά της ΕΕ, των μονοπωλίων", είναι κάλεσμα συμπόρευσης, ενίσχυσης του ΚΚΕ μπροστά στην εκλογική μάχη.

Η χτεσινή νίκη στις φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές, όπου η Πανσπουδαστική αναδείχθηκε δεύτερη δύναμη πανελλαδικά σε ΑΕΙ και ΤΕΙ με 20% και ειδικά στην Πάτρα στα ΤΕΙ με 37% και στα ΑΕΙ  με 27%, είναι ένα προμήνυμα λαϊκής ανάτασης, ενίσχυσης του ΚΚΕ και στις ευρωεκλογές την Κυριακή 25 Μάη και στις τοπικές εκλογές την Κυριακή 18 Μάη.


Χαιρετίζουμε και από την Πάτρα τα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ, τους αγωνιστές του ΜΑΣ, της Πανσπουδαστικής, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να δυναμώσει η φωνή της αντίστασης, της ανατροπής, μέσα στα πανεπιστήμια, στις σχολές. 

Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και τις επόμενες μέρες, έτσι ώστε να πέσουν στην κάλπη τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές της 25ης Μάη και τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης", με το γαρύφαλλο του αγώνα μας στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 18ης Μάη... (Περισσότερα  ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου