Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

«Δυναμώνουμε - ψηφίζουμε το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές...»

Κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ : Δυναμώνουμε
- Ψηφίζουμε  το  ΚΚΕ  στις  ευρωεκλογές


Ψηφίζουμε τους υποψηφίους της «Λαϊκής 
Συσπείρωσης» στο β’ γύρο των τοπικών εκλογών

Σε κάλεσμά της η ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει τα εξής:

«Δυναμώνουμε - ψηφίζουμε το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές. Ψηφίζουμε τους υποψηφίους της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο β’ γύρο των τοπικών εκλογών.
Εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι,

Η ΚΕ χαιρετίζει τα χιλιάδες μέλη, τους οπαδούς του Κόμματος και της ΚΝΕ, τους συνεργαζόμενους, τους ψηφοφόρους που έδωσαν τη μάχη, συστρατεύτηκαν και συνέβαλαν στην ενίσχυση του ΚΚΕ.


Στον α’ γύρο των περιφερειακών εκλογών οι συνδυασμοί της "Λαϊκής Συσπείρωσης", που στηρίζει το ΚΚΕ, σημείωσαν μια σημαντική παρουσία και άνοδο σε όλες τις περιφέρειες, σε σχέση με την εκλογική δύναμη του ΚΚΕ στις εκλογές του Ιούνη του 2012. 

Αποτελεί επίσης θετικό στοιχείο για το λαό, η ανοδική τάση σε 214 δήμους και η είσοδος στο β’ γύρο των συνδυασμών της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σε Πάτρα, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Ικαρία.

Καλούμε το λαό την επόμενη Κυριακή να ενισχύσει αυτή τη θετική τάση, με τη μαζική υπερψήφιση των συνδυασμών της "Λαϊκής Συσπείρωσης", που συμμετέχουν στο β’ γύρο, να ενισχύσει αποφασιστικά το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, που αποτελούν σημαντική πολιτική μάχη για το μέλλον του λαού και της χώρας μας... (Συνέχεια  ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου