Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

....τα λαϊκά στρώματα να κρίνουν πίσω από τα πρόσωπα τις πολιτικές των κομμάτων που τους στηρίζουν και την πίστη όλων στην ΕΕ.

Νίκαια: Απορρίπτουν τα εκβιαστικά 
διλήμματα, ψηφίζουν ΚΚΕ

 

Με μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Κουμπάκη στη Νίκαια κορυφώθηκε 
απόψε η  προεκλογική  δραστηριότητα της «Λαϊκής  Συσπείρωσης». 

Στη συγκέντρωση μίλησαν ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη Στέλιος Μπενετάτος και ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

 

Ο Θανάσης Παφίλης κάλεσε το λαό να μην παρασυρθεί από εκβιαστικά διλήμματα και ψεύτικες υποσχέσεις, τονίζοντας ότι η δραματική κατάσταση των λαϊκών στρωμάτων οφείλεται στην καπιταλιστική ανάπτυξη και στην ΕΕ που συντρίβει το λαό μας και τους άλλους λαούς για να διασφαλίσει τα συμφέροντα των μονοπωλίων και του κεφαλαίου.

Κάλεσε το λαό να υπερψηφίσει το ΚΚΕ, τιμωρώντας τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα που στήριξαν την ΕΕ, τάζοντας τον «ευρωπαϊκό παράδεισο» και τώρα ζει την κόλαση.

Τόνισε ότι το ΚΚΕ είπε την αλήθεια και οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα μπορούν, με ισχυρό ΚΚΕ και δυνατή «Λαϊκή Συσπείρωση», να σηκώσουν το κεφάλι ώστε να δυναμώσει το λαϊκό κίνημα και να περάσει στην αντεπίθεση και τη διεκδίκηση και όχι να παλεύει για το πόσα λιγότερα θα χάσει.

Στάθηκε στην ψεύτικη αντιπαράθεση των εκβιαστικών διλημμάτων και των υψηλών τόνων μεταξύ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι αυτά ο λαός τα έχει ξαναδεί, τονίζοντας ότι έχουν κοινά τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης και την ΕΕ και αυτό τους κάνει να πολεμούν λυσσασμένα για το ποιος θα τα διαχειριστεί.

Αναφερόμενος στα «έργα και τις ημέρες» της Περιφέρειας, τόνισε ότι εφαρμόστηκε η γενικότερη πολιτική, όπως ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών, προώθησε την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, συνέβαλε στο σπάσιμο του ωραρίου των καταστημάτων, ψήφισε και εφάρμοσε την κατάργηση της Κυριακής-αργίας, ενώ από την άλλη χρηματοδοτεί δράσεις του μεγάλου κεφαλαίου.

Κάλεσε επίσης τα λαϊκά στρώματα να κρίνουν πίσω από τα πρόσωπα τις πολιτικές των κομμάτων που τους στηρίζουν και την πίστη όλων στην ΕΕ.

Από το 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου