Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

«Η πρόταση του ΚΚΕ για αποδέσμευση από την ΕΕ...μπορεί να ανοίξει το δρόμο για μια πραγματικά φιλολαϊκή διέξοδο από την κρίση».

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δικομματικό παιχνίδι μακριά από τα προβλήματα του λαού
 
 
Σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει για την αντιπαράθεση κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις τράπεζες και το χρέος:

«Με τα μάτια στραμμένα στην κάλπη το δικομματικό παιχνίδι συνεχίζει να παίζεται μακριά από τα σοβαρά καθημερινά προβλήματα του λαού.  

Οι προτάσεις της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόσο στο ζήτημα του χρέους όσο και σε αυτό της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, είναι ενταγμένες στο πλαίσιο της ΕΕ και του αντιλαϊκού δρόμου ανάπτυξης, που οδήγησε στην κρίση και τη λαϊκή χρεοκοπία.

Ο λαός δεν έχει να περιμένει τίποτε ούτε από τη σημερινή κυβερνητική διαχείριση αλλά ούτε και από τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που αποθεώνουν τις θέσεις του ΔΝΤ και τη διαχείριση των ΗΠΑ. 

Η πρόταση του ΚΚΕ για αποδέσμευση από την ΕΕ με ριζικές αλλαγές στην οικονομία και το σημερινό σάπιο κράτος είναι η μόνη που μπορεί να αντιπαρατεθεί στην ουσία της σημερινής κυβερνητικής πολιτικής και να ανοίξει το δρόμο για μια πραγματικά φιλολαϊκή διέξοδο από την κρίση». 

Από τη στήλη "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" του Ριζοσπάστη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου