Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

«Με το ΚΚΕ στις εκλογές του Μάη, γιατί είναι εγγύηση και ελπίδα για κάθε νέο άνθρωπο που βασανίζεται από αυτό το σύστημα. Ψηλά το κεφάλι λοιπόν»

Μαζική - δυναμική η κινητοποίηση της 
ΚΝΕ ενάντια στις προτάσεις του ΚΕΠΕ 



Μαζική και δυναμική ήταν η κινητοποίηση που διοργάνωσε το απόγευμα η Οργάνωση Περιοχή Αττικής της ΚΝΕ στην Ομόνοια με αφορμή τις προτάσεις του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) για την υπερεκμετάλλευση των νέων 


Υπενθυμίζεται ότι το ΚΕΠΕ, με άρθρο του ερευνητή του Ιωάννη Χολέζα, που δημοσιεύτηκε στο πρώτο τεύχος του Μηνιαίου Δελτίου Οικονομικών Εξελίξεων, προτάθηκε η κατάργηση του κατώτατου μισθού,(ΕΔΩ) για νέους έως 29 ετών, μέχρι και για ένα έτος από την πρόσληψή τους ως κίνητρο για τις επιχειρήσεις στο όνομα της καταπολέμησης της ανεργίας. 

Η κινητοποίηση ήταν και η πρώτη απάντηση στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για 440.000 θέσεις εργασίας μέσω των προγραμμάτων υπερεκμετάλλευσης και κακοπληρωμένης δουλειάς.


Η κινητοποίηση ξεκίνησε με συγκέντρωση στις 5 το απόγευμα στην Ομόνοια και ακολούθησε πορεία στο υπουργείο Εργασίας και στα γραφεία του ΚΕΠΕ. Μιλώντας στη συγκέντρωση ο Πέτρος Μαρκομιχάλης γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ ανέφερε: (Ολόκληρη η ομιλία ΕΔΩ)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου