Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

«…κι αυτό που έχουμε να πούμε σε όλους είναι ότι αυτή η κατάσταση δεν πρόκειται να περάσει από τους μαθητές των ΕΠΑΛ και δεν θα μείνει έτσι»

Μουσική διαμαρτυρία για τα ΕΠΑΛ στην Αττική


Μουσική διαμαρτυρία για τα προβλήματα που πνίγουν τα ΕΠΑΛ, για τις πραγματικές ανάγκες των μαθητών τους διοργάνωσε το απόγευμα της Παρασκευής, στην πλατεία Κοραή του Πειραιά, το Συντονιστικό ΕΠΑΛ Αττικής.

Από το βήμα της εκδήλωσης, εκπρόσωπος του Συντονιστικού ΕΠΑΛ Αττικής απηύθυνε κάλεσμα να δυναμώσει ο αγώνας και ο συντονισμός των μαθητών, να συγκροτηθούν τοπικά συντονιστικά, να γίνει πλούσια συζήτηση για τα προβλήματα των ΕΠΑΛ και τις ανάγκες των μαθητών τους στις τάξεις, στα σχολεία, στις ειδικότητες, να προχωρήσουν οι μαθητές σε κοινή δράση με τα αντίστοιχα σωματεία.


Χαιρετισμό απηύθυναν, επίσης, εκπρόσωπος της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας που για, μια ακόμα φορά, βρέθηκε στο πλευρό των διεκδικήσεων των μαθητών των ΕΠΑΛ, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι οι γονείς θα συνεχίσουν να διεκδικούν την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών των παιδιών τους. 

Στην εκδήλωση πήραν μέρος εκπαιδευτικοί μετά από κάλεσμα της ΕΛΜΕ Πειραιά και εκπαιδευτικοί των ΕΠΑΛ που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης εκπρόσωπος της ΟΛΜΕ.

Το μουσικό κομμάτι ανέλαβαν συγκροτήματα μαθητών ΕΠΑΛ από Ταύρο, Νέα Σμύρνη, Πειραιά και το Μουσικό Σχολείο Πειραιά.

Από το 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου