Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

«...δεν θα είμαστε τόσο επιθετικοί, ανατρεπτικοί και ακραίοι όσο ακούγεται στην Ελλάδα»

ΣΥΡΙΖΑ: Επαφές στο Σίτι του Λονδίνου...*


Κατ' ιδίαν επαφές με εκπροσώπους τραπεζών, hedge funds, μονοπωλιακών ομίλων, που θέλησαν να μάθουν από πρώτο χέρι τον τρόπο με τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζεται ότι μπορεί να συμβάλει στην καπιταλιστική ανάκαμψη στην Ελλάδα, είχαν στο Σίτι του Λονδίνου οι Γ. Σταθάκης και Γ. Μηλιός.

Επικαλούμενος αποκλειστικές πληροφορίες ο τηλεοπτικός σταθμός «Action 24» υποστήριξε ότι ο Γ. Μηλιός, επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ, στη συνάντηση που είχε στο Σίτι με τραπεζικά στελέχη, τα διαβεβαίωσε ότι «δεν θα είμαστε τόσο επιθετικοί, ανατρεπτικοί και ακραίοι όσο ακούγεται στην Ελλάδα».  

Στην κλειστή συνάντηση με στελέχη του Hellenic Bankers Association του Λονδίνου, φέρεται να παραδέχτηκε ότι όσα λένε στο εσωτερικό της χώρας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν και η ρητορική τους είναι καθαρά για να συγκεντρωθούν οι απαραίτητες ψήφοι στις εκλογές!

Με βάση τις πληροφορίες του «Action 24», 
ξέσπασε  νέος  γύρος  καυγά  ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ. 

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Α. Ασημακοπούλου, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι λέει διαρκώς ψέματα για να υποκλέψει την ψήφο των Ελλήνων και τις αλήθειες τις λέει μόνο στο Σίτι του Λονδίνου.

Για «προβοκατόρικες μπαρούφες» έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας άγνοια για όσα του καταμαρτύρησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

*Από το 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου