Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Δεν μας τρομοκρατούν!...

 

Προφανώς η κυβέρνηση και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (ένα από τα πιο σύντομα ανέκδοτα, αυτή η ονομασία), έχουν αποφασίσει να δώσουν λευκή επιταγή στις δυνάμεις καταστολής.

Το σχέδιο είναι ταυτόχρονα προσεκτικά καταρτισμένο, αλλά από την άλλη με αρκετές ελευθερίες για τους οπλοφόρους ένστολους.

Η αστυνομία, αφού προσπάθησε να πνίξει την πορεία του Πολυτεχνείου στο χημικό, άνευ λόγου και αιτίας, είχε μάλλον εντολή να τρομοκρατήσει μια ολόκληρη περιοχή και τους κατοίκους της.

Υπάρχουν καταγγελίες από κατοίκους των Εξαρχείων, για ξυλοφόρτωμα υπαλλήλου περιπτέρου, επειδή ζήτησε (άκουσον, άκουσον) τα λεφτά για ένα μπουκάλι νερό που άρπαξε ένας ΜΑΤατζής. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, φαίνονται 10 συνάδελφοί του να χτυπούν τον υπάλληλο χωρίς να τον συλλαμβάνουν, που προφανώς σημαίνει πως δεν είχαν να του προσάψουν κάτι.

Σε άλλα βίντεο, είδαμε αστυνομικούς της ΔΕΛΤΑ να ανεμίζουν τα γκλομπ τους περνώντας με τα μηχανάκια από στενά των Εξαρχείων, ΜΑΤ να βρίζουν χυδαία κατοίκους που διαμαρτύρονταν για τη συμπεριφορά τους, και η συμμετοχή στην πορεία που είχε προηγηθεί, να θεωρείται από τις δυνάμεις καταστολής έγκλημα που αξίζει τιμωρίας.

Αυτό θέλει η κυβέρνηση που έδωσε την εντολή για 
τυφλή καταστολή σε όποιον βρεθεί στο δρόμο των ΜΑΤ.  

Να φοβάται ο κόσμος να βγει από το σπίτι του για να διεκδικήσει να μη γίνει ένα από τα θύματα της κρατικής καταστολής, που χτυπάει στα τυφλά για να συνετίσει. 

Δεν θα τους περάσει όμως. 

Η πορεία του Πολυτεχνείου ήταν και αυτή μαζικότατη, σε συνέχεια του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ την 1η του Νοέμβρη. Επόμενος σταθμός η απεργία στις 27 Νοέμβρη, που πρέπει μεταξύ άλλων να δώσει απάντηση στην κυβέρνηση ότι οι εργαζόμενοι, ο λαός, δεν τρομοκρατούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου