Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

«Να βουλιάξουν αύριο οι δρόμοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη».

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ
Στην Ομόνοια, στις 11 π.μ. και στο Αγαλμα Βενιζέλου την ίδια ώρα.

Συνεχίζονται σήμερα και κορυφώνονται αύριο Σάββατο σε Αθήνα (11 π.μ., Ομόνοια), Θεσσαλονίκη (11 π.μ., Αγαλμα Βενιζέλου) και σε άλλες πόλεις, τα συλλαλητήρια που διοργανώνει το ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα. Παράλληλα, οργανώνεται η δουλειά για την προετοιμασία της απεργίας στις 23 Οκτώβρη, την οποία ήδη αποφασίζουν Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και Συνδικάτα, ύστερα από κάλεσμα του ΠΑΜΕ.
Τα συλλαλητήρια που βρίσκονται σε εξέλιξη από την Τετάρτη σε διάφορες πόλεις, όπως και αυτά που διοργανώνονται αύριο, αποτελούν ταυτόχρονα παρέμβαση του εργατικού ταξικού κινήματος στις εξελίξεις με τη φασιστική Χρυσή Αυγή. 

Σηματοδοτούν την ανάγκη της ανασύνταξης του κινήματος, για να μπουν εμπόδια στο ξεδίπλωμα της αντιλαϊκής πολιτικής και στους μηχανισμούς με τους οποίους το σύστημα προσπαθεί να την επιβάλλει στους εργαζόμενους και το λαό. Τέτοιος αντιδραστικός - εγκληματικός μηχανισμός είναι η Χρυσή Αυγή και σαν τέτοιο πρέπει να τον τσακίσει οργανωμένο το κίνημα.
Με ορίζοντα την απεργία στις 23 Οκτώβρη και σταθμό τα αυριανά συλλαλητήρια, τα σωματεία αναπτύσσουν μια σειρά πρωτοβουλίες... (Περισσότερα ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου