Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

KNE: 44 χρόνια αξεχώριστα δεμένα με τους αγώνες και τις αγωνίες των νέων, για τα δικαιώματά τους, για τη ζωή που τους ανήκει.


Η αλήθεια γράφεται με κόκκινο! *
 
Η "ύλη" του "Οδηγητή" είναι τα προβλήματα που καθημερινά βιώνεις στη δουλειά σου, στο σχολείο σου, στη γειτονιά. Είναι η αλήθεια απέναντι στα χιλιάδες ψέματα που σου σερβίρουν τα αστικά ΜΜΕ και το αστικό εκπαιδευτικό σύστημα. Είναι η λύση στην αγωνία σου για το αν θα μπορείς να ζήσεις με αξιοπρέπεια τον 21ο αιώνα. 


Είναι η απάντηση και η πραγματική διέξοδος που υπάρχει για σένα κόντρα στις "εύκολες" λύσεις που σου τάζουν, στις αυταπάτες για μια φιλολαϊκή διαχείριση του συστήματος που γεννάει κρίσεις, πολέμους, ανεργία και εξαθλίωση.

Πάνω απ' όλα η "ύλη" της εφημερίδας μας
είναι η ανάγκη σήμερα να παλέψεις οργανωμένα, σε κάθε χώρο για τις ανάγκες και τα όνειρά σου, για το μέλλον που σου αξίζει. Να παλέψεις με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ για την επαναστατική ανατροπή του συστήματος της εκμετάλλευσης, για τη σοσιαλιστική επανάσταση. 


Για να πάρει η εργατική τάξη την εξουσία. Να διαλέξεις το δύσκολο μα όμορφο δρόμο της οργανωμένης πάλης μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ.
"Το  μέλλον δε θα 'ρθει από μονάχο  του έτσι νέτο - σκέτο, αν δεν  πάρουμε μέτρα κι εμείς"».




Δείτε το βίντεο της ΚΝΕ για τα 1.000 φύλλα του «Οδηγητή» **  

Στα 15 λεπτά του βίντεο που ετοίμασε η ΚΝΕ για τα 1.000 φύλλα του «Οδηγητή» ξετυλίγεται η πορεία του, από την ίδρυση της ΚΝΕ το 1968, μέχρι τις μέρες μας: 

44 φύλλα μέσα σε συνθήκες παρανομίας κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής δικτατορίας.

1.000 φύλλα από το '74 και μετά και συνολικά 44 χρόνια αξεχώριστα δεμένα με την πορεία της ΚΝΕ, της νεολαίας του ΚΚΕ, αξεχώριστα δεμένα με τους αγώνες και τις αγωνίες των νέων, για τα δικαιώματά τους, για τη ζωή που τους ανήκει.

  *Από arcadia portal gr 
**Απο 902. gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου