Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

"...Δεν κάνουμε πίσω. Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά"


 

Κάτω από την άμεση, μαχητική και αποφασιστική απάντηση των εργαζομένων και του λαού, χθες με τη συγκέντρωση στη ΓΑΔΑ, σήμερα με την κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, αλλά και με την αλληλεγγύη που συνεχίζει να φτάνει απ' όλη την Ελλάδα, πέφτει στο κενό η προσπάθεια της συγκυβέρνησης να προβοκάρει τον αγώνα των εργαζομένων.

 
Ελεύθεροι αφέθηκαν στις 12 το μεσημέρι οι 35 συνδικαλιστές που οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Προηγούμενα είχαν παραπεμφθεί να δικαστούν στο αυτόφωρο, με την κατηγορία της «παράνομης παραμονής σε δημόσιο χώρο», ωστόσο η δίκη αναβλήθηκε για τις 12 Φλεβάρη, καθώς δεν είχαν προσέλθει οι μάρτυρες κατηγορίας.

Δεν παραπέμφθηκαν με την κατηγορία της «διακεκριμένης φθοράς», καθώς κάθε ώρα που περνάει αποκαλύπτεται ότι αυτή η κατηγορία δε θα μπορούσε να στοιχειοθετηθεί με τις στημένες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

   
Φτάνοντας στην πύλη των δικαστηρίων οι 35 συνδικαλιστές, ένωσαν τις φωνές τους, τα συνθήματά τους και τις υψωμένες τους γροθιές με τους συγκεντρωμένους της ιδιαίτερα μαζικής και δυναμικής κινητοποίησης, που πραγματοποιούσε από το πρωί το ΠΑΜΕ στην Ευελπίδων.

 

Γ. Πέρρος: Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά!

Ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ και ένας από τους 35 συλληφθέντες συνδικαλιστές, μιλώντας από το μικρόφωνο στους συγκεντρωμένους, σημείωσε μεταξύ άλλων:
«Η προσπάθεια της κυβέρνησης να προβοκάρει, να βρωμίσει τον αγώνα μας, έπεσε στο κενό. Της θυμίζουμε ότι έχει να κάνει με τους χιλιάδες εργαζόμενους σε όλη τη χώρα και όχι με αυτούς που ήρθαν σήμερα εδώ να στηρίξουν τον αγώνα μας, έναν αγώνα που θα τον φτάσουμε μέχρι το τέλος.
Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά, δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω. 
Τώρα μας περιμένει ο εργατόκοσμος, να πάμε να τον βρούμε, να μιλήσουμε μαζί του, να τον βάλουμε στη μάχη.  Συνεχίζουμε!»

"Η προσπάθεια της κυβέρνησης να προβοκάρει τον 
αγώνα των εργαζομένων έπεσε στο κενό"  902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου