Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΚΚΕ: 'Ολοι αύριο στην απεργία.


 
Σε ανακοίνωση για την αυριανή απεργία το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει: «Η λαϊκή απαίτηση “δεν πάει άλλο με τα μέτρα που μας ματώνουν” πρέπει να εκφραστεί αποφασιστικά με τη μαζική συμμετοχή του εργαζομένων και της νεολαίας στην αυριανή πανεργατική απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.

Η επιτυχία της απεργίας μπορεί να αποτελέσει βήμα στη μάχη για να αποτραπούν τα αντεργατικά, αντιλαϊκά μέτρα που έχουν ψηφιστεί και των άλλων που σχεδιάζονται από την κυβέρνηση και την τρόικα. 

Να στείλει μήνυμα αισιοδοξίας κόντρα στο φόβο, τη μοιρολατρία την εργοδοτική τρομοκρατία. Να συμβάλει στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, στην προώθηση της Λαϊκής Συμμαχίας κόντρα σε όσους θέλουν να επιβάλλουν στο λαό «σιγή νεκροταφείου». 

Κόντρα σε όλους τους εκπροσώπους του παλιού και νέου κυβερνητικού συνδικαλισμού που θέλουν ένα κίνημα βαστάζο της εργοδοσίας, χειροκροτητή αντιλαϊκών κυβερνήσεων-διαχειριστών της ΕΕ και της εξουσίας των μονοπωλίων. 

Αυτός είναι ο μόνος ελπιδοφόρος για το λαό δρόμος. 

Για να πάρει ανάσα, κουράγιο, να διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για ριζικές αλλαγές προς όφελος του. Να πάρει την εξουσία και την οικονομία στα δικά του χέρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου