Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Η επιστράτευση των καθηγητών να ακυρωθεί στην πράξη.


Κάλεσμα στους εργαζόμενους όλων των δήμων, να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση αλληλεγγύης ενάντια στην επιστράτευση των καθηγητών στην Ομόνοια, τη Δευτέρα 13 Μάη στις 7 το απόγευμα, απευθύνει το Συνδικάτο Εργαζομένων στους ΟΤΑ Αττικής, τονίζοντας ότι η επιστράτευση πρέπει να ακυρωθεί στην πράξη.

Όπως σημειώνει στο κάλεσμά του: «Όλο και πιο εκρηκτική γίνεται μέρα με τη μέρα η κατάσταση για την εργατική λαϊκή οικογένεια. Τα πενιχρά μεροκάματα που εξανεμίζονται, τα χαράτσια που τσακίζουν τα λαϊκά νοικοκυριά, η ακρίβεια, η εμπορευματοποιημένη Υγεία και Παιδεία μας εξοντώνουν καθημερινά.

Μέσα σε όλα αυτά έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τον αυταρχισμό της κυβέρνησης σε βάρος των εργαζομένων που αγωνίζονται για την υπεράσπιση της ζωής τους.

Η επιστράτευση των καθηγητών από την κυβέρνηση 
αποκαλύπτει την αντιδραστικότητα των αλλαγών στην παιδεία. 

Δείχνει τι σημαίνει εκπαιδευτικός στο "νέο σχολείο" της αγοράς, της λεγόμενης αξιολόγησης, του υποσιτισμού, των ταξικών φραγμών.

Χτες ήταν οι ναυτεργάτες, προχτές ήταν τα 35 στελέχη του ταξικού κινήματος, οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ, αύριο θα είναι όποιος αντιστέκεται στην ολομέτωπη επίθεση, στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές και οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι απέναντι στους εργαζόμενους, στη μεγάλη πλειοψηφία του λαού.

Η απάντηση της εργατικής τάξης απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης, στην προσπάθειά της να ποινικοποιήσει τους αγώνες μας, να τρομοκρατήσει και να επιβάλλει το δόγμα "νόμος και τάξη" δε θα περάσει.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους στους δήμους της Αττικής να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση αλληλεγγύης ενάντια στην επιστράτευση των καθηγητών στην Ομόνοια, την Δευτέρα 13 Μάη στις 7 το απόγευμα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου